onsdag den 12. juni 2013

Nye iphonesleeves med mine nyindkøbte navnebånd, veloverstået 2/3 møde samt dejlige mennesker i blogland

Så er der endnu engang blev syet et par iphonesleeves til samlingen. Det var egentlig ikke meningen, at jeg skulle lave flere lige i øjeblikket, da min to-do-liste er rimelig lang, men da min veninde forelskede sig i lige præcis et sleeves med bogstavestof, som min anden veninde havde fået, ja så måtte jeg jo finde symaskinen frem igen. Da jeg nu alligevel havde fundet symaskinen og sytingene frem, så kunne jeg jo snilt lige sy et par i det nyindkøbte neonstof, som jeg købte forleden dag.
Iphonesleevsene er syet efter samme model som disse, og jeg må nok ærligt erkende, at jeg efterhånden er ved at kunne sy dem med lukkede øjne, men til trods for det, så er der alligevel ikke nogle af dem som er ens. Jeg finder nemlig altid en ny knap, bånd eller anden form for pynt, som netop giver  det enkelte sleeves sit helt eget præg. Som I jo nok kan se, har jeg også fået taget mine nye navnebånd i brug, og jeg er bare så glad for dem. De er super nemme at påsætte, uanset om det er i siden eller bag på sleevsene, og samtidig er de også med til, at give de ting jeg laver mit personlige touch.
Alle sleevsene er blevet quiltet sammen med filt, så de kan beskytte ens iPhone på bedst mulig vis. Derudover har jeg selv lavet knapper i henholdsvis neongult-, sort- og koralstof.
Jeg er endnu engang blevet super tilfreds med dem, især den neongule har jeg allerede taget i brug. Den med bogstavstoffet er som sagt til min veninde, så den håber jeg, at hun bliver glad for.

Her kan I se dem alle forfra.
 Her bagfra
Her i formiddags har jeg desuden haft 2/3 møde min min praktikvejleder og praktiklærer. Til jer der ikke ved hvad sådan et møde er, kan jeg fortælle, at det er et møde som holdes 2/3 inde i ens praktik, hvor ens vejleder og lærer skal høre om, hvordan det går med at få udført ens læringsmål for praktikken. Derudover er det også ved dette møde, at ens vejleder skal lave en udtagelse om mig, og samtidig fortælle om hun tænker, at jeg vil kunne bestå praktikken.
Heldigvis kan jeg blot fortælle, at mødet gik rigtig godt og jeg er bestået, så det er jeg bare super glad for, det ville jo være lidt surt, hvis jeg skulle til at gå om.
Jeg er også gået igang med et nyt fletteprojekt, og som I kan se, er det denne gang i de lyserøde fravenuancher.

Sidst men ikke mindst, så vil jeg da lige sige tusind mange tak til  Lene, som har bloggen filihunkat. Hun havde forleden dag syet dette ipadcover, og da hun ikke selv ejede en ipad, spurgte hun derfor, om ikke der var en herinde i blogland, som gerne ville eje dette smukke cover. Den første der svarede hende, ville derfor få coveret tilsendt, og heldig som jeg var, så var jeg sørme den første der fik svaret tilbage. I går modtog jeg så dette smukke cover til min ipad, og jeg er bare super glad for det. Jeg har godt nok nu 2 at skifte med, da jeg også selv har syet mig et, men det er jo altid rart at have lidt at skifte med. Jeg er i hvertfald super taknemmlig for at søde Lene ville forære mig det.
Det er nu altid dejligt med så søde mennesker herinde i blogland.

I ønskes alle en dejlig onsdag aften.

4 kommentarer:

 1. De er virkelig flotte, de nye iphone-sleeves - og jeg er helt vildt med dine nye navnebånd :-) De er meget stilfulde, synes jeg.

  Og stort tillykke med de beståede 2/3 af din praktik! Hvis man kan sige det :-)

  Knus

  SvarSlet
 2. Mange tusind tak. Jeg er også blevet rigtig godt tilfredse med navnebåndene, du har ret i, at de er mere stilfulde end de andre jeg bestilte sidste gang. Rigtig god aften til dig.

  SvarSlet
 3. Er helt vild med dine sleeves, flot med matchende elastik. Tror også de ville gøre sig rigtig flotte som makeup punge eller lignende - du har i hvert fald lige inspireret mig...

  SvarSlet
 4. Hvor er de flotte, er helt vild med stoffet og neon detaljerne. Tror også de vil gøre sig rigtig flotte som makeup punge eller lignende....du har i hvert fald lige inspireret mig :)

  SvarSlet

Jeg bliver altid super glad, når du gider at ligge en kommentar på mine indlæg.