søndag den 16. juni 2013

Årets første danske jordbær og endnu en flettaske blev færdig

Så er denne weekend også ved at nå til ende, desværre for jeg kunne nu godt lige have brugt en ekstra fridag.  Er jeg den eneste der synes, at weekenderne har det med at gå alt for hurtigt?
Jeg har i hvertfald haft endnu en super weekend, som bl.a. er gået med at færdiggøre endnu en flettaske/pung. Denne gang i de grønlige farver, som I også kan se på billedet nedenunder. Derudover har jeg fået smagt årets første danske jordbær fra mine forældres drivhus, og mums de smagte af ægte dansk sommer, det var bare godt.
I dag søndag har jeg været sammen med en veninde, hvor vi var på cafe, gået tur i det blæsende sommervejr og sidst men ikke mindst har jeg for en gang skyld købt en ny CD med Noah. Det er efterhånden lang tid siden, at jeg har købt en CD, men er simpelthen blevet vild med Noah og kunne derfor ikke stå for, at købe pladen med alle deres numre, og jeg fortryder det ikke. Den har stort set kørt i baggrunden hele weekenden på nær, da jeg lige skulle overføre sangene fra computeren til min ipod.
I morgen går det atter løs på arbejdet med de dejlige børn i Sfoèn. Sommerferien står jo snart for døren om 2 uger, men desværre ikke for mit vedkommende, da jeg har valgt, at jeg skal arbejde hele sommerferien, men det skal nok også blive hyggeligt, for jeg er sikker på, at vi tager på små ture med de børn, som er tilmeldt i sommerferien.
 
Hvad har jeres weekend budt på af herligheder?


 Det er smagen af dansk sommer.

 Det er lyden af dansk sommer.
God aften til jer alle.

2 kommentarer:

  1. Hvor kan man købe noget billigt tape til sådan noget?
    Og har du lavet et indlæg hvor man kan se hvordan man gør???

    Tasken er blevet über fin

    SvarSlet
  2. Hej Mette. Jeg har faktisk lavet en vejledning til disse tasker kig under mine DIY der ligger den som en af de nederste. Jeg køber mit tape i tigeren til en 10'er, så det er jo til at overskue.

    SvarSlet

Jeg bliver altid super glad, når du gider at ligge en kommentar på mine indlæg.