søndag den 7. april 2013

Jeg fletter skam stadig

 
 
Midt i alt påskeklipperiet fik jeg lige tid til at flette denne pung. Pungen er flettet af sort papir samt forskellige teksttyper fundet i diverse blade og reklamer. Jeg har flettet denne pung lidt anderledes end mange af mine andre for at den skulle få en lidt sjov facon. Den er nemlig flettet af 3 forskellige slags mål, så den øverste kant måler 20 cm og bunden måler 23 cm, længden er desuden 13 cm. På den måde får den en lidt buet facon, hvilket jeg synes er ganske pænt. Det er ikke sidst gang, at denne facon bliver taget i brug.

Jeg har yderemere syet en sort lynlås i toppen og alle stykkerne er monteret med tape, så tasken bliver mere holdbar.

Hvad synes I om den, er den for kedelig, og heller I mere til de farvede, som I kan se lige her.

Håber I ellers har haft en dejlig weekend og er klar til endnu en uges arbejde med lockout og alt hvad den indebærer :-)

3 kommentarer:

 1. Jeg kan rigtig godt lide den :-) Jeg synes, at farven og formen harmonerer rigtig godt. Det gør den sådan lidt sofistikeret på en eller anden måde, synes jeg :-) ¨

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Endnu engang mange tak søde. Ja jeg synes også denne blev lidt anderledes i formen og jeg tror som sagt ikke, at det bliver den sidste af slagsen. Har du forresten fået det bedre?

   Slet
 2. Selv tak, søde. Jo tak, jeg er ved at være lidt mere på toppen igen :-))

  SvarSlet

Jeg bliver altid super glad, når du gider at ligge en kommentar på mine indlæg.