tirsdag den 26. marts 2013

Vi påskehygger

Jeg arbejder jo lige de her tre dage, før jeg endelig kan dømme helt og aldeles påskeferie. Men det er nu super hyggeligt at være i Sfoèn, for vi hygger rigtig med børnene, da vi ikke er så mange blot 20 stykker.
I dag har vi bl.a. fået klippet og lavet lidt mere påskepynt i form af disse anderledes påskeæg med det fine ternede papir, som vi også har klippet hare, kyllinger og påskelam af. Derudover har jeg lavet pizzasnegle med en gruppe piger samt spillet Kallaha til den helt store guldmedalje, så dagen er bare fløjet afsted med ren hygge, hvilket man også kunne mærke på børnene.
I morgen vil vi arrangere en påskefrokost for børnene med et fint pyntet påskebord, god mad og så vil jeg lave en sangquiz for dem, så der også bliver lidt underholdning for dem. I mit linjefag har jeg jo udtryk, musik og drama, så derfor tænkte jeg, at jeg lige kunne afprøve lidt af mine musiske sider. Håber det kommer til at gå godt. Til vinderne har jeg her i aftentimerme fået kreeret to små påskefigurer, se billedet længere nede, i stedet for slik, for det har jeg måske en lille anelse om, at de får nok af her i ferien af deres forældre og bedsteforældre:-)Figurerne er meget enkle at lave, blot to vatkugler er blevet malet, limet sammen, fået pynt i form af filtet vinger, hænder, næb, ører, snude og sløjfer samt store fødder lavet af tyk pap. Ja så enkelt kan man såmendt lave noget super nuttet påskepynt. 
Påskeæggene har jeg klippet af tre æg i papir, som efterfølgende er blevet foldet på midten og syet sammen i top og bund, så de kan danne dette fine spild, når de hænger.
 
Forsat god ferie til alle jer der har det, og til jer der først har det fra i morgen af, så ønskes i en god ferie når I når dertil.

2 kommentarer:

  1. HVor fint og kreativt. Er der lim på de sider af de foldede æg der ikke er mønster på? sorry hvis det er lidt sort skrevet :) Rigtig god påske til dig også <3 Kram Kamelia

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja jeg synes også de er blevet rigtig fine. Nej der er ikke lim imellem de er blot syet foroven og forneden, hvilket holder rigtig fint ;-)

      Slet

Jeg bliver altid super glad, når du gider at ligge en kommentar på mine indlæg.