tirsdag den 12. marts 2013

Påskekylling af pomponer

Lige for tiden laver jeg rigtig meget påskepynt med børnene i sfoèn, og før vinterferien var den helt store dille at lave pomponer, og så var det jo at jeg tænkte, at det da kunne være oplagt at lave en lille påskekylling af to pomponer syet sammen ovenpå hinanden. Og jeg må sige, at jeg er blevet ret godt tilfreds med den. Mange af børnene har også kommenteret den, og den har allerede fået sin æresplads på den store troldegren inde i vores kreative værksted.
 
Øjne, fødder, vinger og næb valgte jeg at lave i filt, hvilket jeg synes passer så fint til det kraftige gule garn, som selve pompongen er lavet ud af. Og som det sidste lille pift skulle den jo også have en lille rød sløjfe ved halsen. Jeg vil desuden lige sige, at pomponer er en oplagt kreativitet at lave med børn i alderen 5-10 år, da man kan anvende de færdige pomponer til mange forskellige ting. bl.a. som kvast i en hue, som små dyr, hvor man limer store rulleøjne på, som pynt her til påske i en troldegren mm. så det er som sagt en oplagt kreativitet, hvor alle børn kan være med store som små, drenge som piger.
Jeg vil snart vise jer mere af det påskepynt, som jeg har fået lavet med børnene, bl.a. påskekyllinger, påskelam, påskeæg og sidst men ikke mindst de fine dekorerede mælkekartoner, hvor børnene har fået sået deres eget karse ned i.
 
Fortsat rigtig god tirsdag til jer alle.

11 kommentarer:

 1. Ååårh, hvor er den dejlig :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja ik og jeg kan også godt fortælle dig, at den er blød ;-)

   Slet
 2. Den er også rigtig flot får helt lyst til at lave sådan en

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja ik Christina, får også helt lyst til at lave en mere ;-)

   Slet
 3. Skøn pip - er godt SFO projekt :)

  SvarSlet
 4. Ja lige præcis Anette ;-)

  SvarSlet
 5. Sikke en sød kylling - tak for inspirationen, vil glæde mig til at følge dig fremover :-)
  KH. Louise

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak louise og i lige måde

   Slet
 6. Den er rigtig sød, får helt lyst til at lave en :)

  SvarSlet

Jeg bliver altid super glad, når du gider at ligge en kommentar på mine indlæg.