søndag den 3. februar 2013

Mit første blogtræf

I lørdags drog jeg afsted til mit første blogtræf her i Risskov ved Århus, som Anna endnu engang havde været så god til at få stablet på benene. Vi var ialt ca. 50 kreative blogkvinder, som alle kom med hver vores kreative sysler, så der kunne blive kreeret lidt på denne dag samtidig med, at der selvfølgelig blev snakket, drukket kaffe og te, spist super gode kager, frugt, slik og lækre sandwiches, som Julia heldigvis havde været så hurtig til at få forudbestilt fra Anettes sandwich.

Jeg havde taget lidt forskellige kreating med, så jeg havde lidt at gå i krig med i løbet af dagen. Jeg fik bl.a. gjort min Hoptimistisk-grafiske-tegning færdig, håndsyet sort satinbånd på et par hårbøjler som skal pyntes med læderblomster og selvfølgelig flettet videre på mit store taskeprojekt med noder på. Så alt i alt fik jeg da lavet lidt samtidig med, at jeg fik snakket en masse med de andre.
De helt færdige resultaterne af det jeg fik lavet kommer i et senere indlæg.

Jeg fik selvfølgelig ikke taget så voldsomt mange billeder, men lidt blev det da til, og dem skal I da ikke snydes for.

Alle de lækre sponsergaver
 
 Min hoptimist-tegning som jeg fik gjort færdig.
 
 Læderblomster som jeg skal have påsat på hårbøjler.
 
Lidt fletteri blev det også til fra min side af.


 Lækre kager i flere varianter
 
 Der kreeres
 


 Line vejleder i syning
  
 Udtrækning af gaver
 
 Anna med sin fine gravide mave, måske lidt svært at se her.Har du lyst til at se flere billeder fra dagen, så ved jeg, at Anna allerede nu har lagt lidt billeder ud fra dagen.

Derudover var der super lækre goddiebags, ja det var jo nærmest overvældene, så mange skønne ting der var blevet sponsoreret til os på denne dag, og dette skal I selvfølgelig heller ikke snydes for lidt billeder af de lækre gaver.

 Lækkert bånd og stof bl.a. fra Betty P og Malika og Rosa.

 Shotsglas fra Holmegaard og fint smykke fra Frøken Larsen.
 
 Smuk lampe fra Rikki Tikki.

 Bodylotion og parfume
 
 Neglelak

 
Gavekort til hudplejeinstitutet og cremer fra Jurlique

 Retrostofprøver små forårsfrø

 Bog om strik og fin kort.


Lidt senere på dagen blev der også udtrukket ekstra gaver, og jeg tror næsten at der var så mange gaver, at vi næsten allesammen kom hjem med en lille ekstra gave foruden den store goddiebags. Så det var jo simpelthen helt vild dejligt. Jeg var så heldig at vinde et sæt ekstra Holmegaardshotsglas, så nu har jeg hele 18 stk`s. Tror næppe det er shotsglas jeg kommer til at mangle i den kommende fremtid.

Alle linkenes til sponsorernes hjemmesider finder du lige her

Alt i alt en super dejlig dag, som jeg håber der kommer flere af i det kommende år. Og endnu engang stor tak til Anna for at få stablet denne dag på benene.

I må have en dejlig søndag.

5 kommentarer:

 1. Det lyder og ser ud til at have været en helt igennem dejlig dag. Det ser rigtig hyggeligt ud. Måske man en dag selv skulle prøve at være med...? :-)
  Ha' en rigtig god ny uge.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var også bare en super skøn dag, så det vil jeg helt klart anbefale dig at gøre, hvis du har mulighed for det.

   Slet
 2. Har altid været benovet over dine kreative talenter - og her med al den talent samlet, bliver man jo helt jaloux. :) Også over de lækre goodiebags. Jeg har selv flere gange været på forfattertræf og det at møde ligesindede, der deler ens interesser er altid så givende, så det må have være alletiders dejlige dag. :)

  SvarSlet
 3. Hvor er du sød Line, og ja de goddiebags varjti vildt skønne, ingen tvivl om det. Men samværet med de andre kvinder var nu det bedste, især når nu man deler samme interesse;-)

  SvarSlet
 4. Ja, det var en hyggelig dag - og at se dig igen Helena :-) /Christine*

  SvarSlet

Jeg bliver altid super glad, når du gider at ligge en kommentar på mine indlæg.