mandag den 18. februar 2013

Min 25 års fødselsdag del 2

Som jeg lovede jer fra sidste indlæg, ville jeg da lige lave et mere om min fødselsdagsfejring med min familie i går, samt vise jer lidt af alle de dejlige gaver jeg fik.
Som mange er jer sikkert allerede har læst, så har jeg jo den sidste uges tid døjet med lungebetændelse, og det var derfor lidt tvivlsomt hvorvidt jeg skulle aflyse festen i går, men det ville jeg alligevel også være rigtig ked af. Heldigvis havde jeg både fredag og lørdag fået det nogenlunde, så jeg følte sagtens, at jeg kunne gennemføre denne dejlige dag med min skønne familie. Jeg havde jo også set meget frem til denne dag, især fordi både mine mindre søskende fra Vejle og deres mor, samt min stedfars børn og børnebørn helt fra Ålborg havde taget hele køreturen herned, så jeg kunne næsten ikke nænne at aflyse det. Og jeg var også bare super glad for, at jeg ikke fik det aflyst, for det var simpelthen sådan en dejlig og ikke mindst hyggelig dag.

Alle gæsterne kom  kl. 14.00 ude ved min mor og stedfar, som havde stået i køkkenet og bagt til den helt store guldmedalje. Der var hele 3 forskellige slags boller med forskellige slags ost, druer, honningglaserede mandler, marmelade og pålæg. Derudover havde de lavet blåbærmuffins, almindelig lagkage med fyld af hindbær samt hele 25 fine små lyserøde lys (se billedet længere nede) Ikke nok med det, så havde min kære mor, som en overraskelse til mig, fået bageren til at lave en specielt lagkage til mig i anledning af min fødselsdag. Den var simpelthen så flot og det var faktisk så rørende, at jeg næsten var ved at græde af kærlighed til min mor, fordi hun simpelthen blot viser, hvor meget hun holder af mig. Hun ved jo godt, at jeg ikke spiser kage og sådan noget, læs evt. dette indlæg Men derfor vil hun alligevel gerne gøre det så godt for mig til trods for, at jeg alligevel ikke spiser det. Til gengæld tror jeg, at alle mine gæster nød veldig godt af kagen, og jeg må da også sige, at den så yderst indbydende ud. Håber jeg en dag når dertil, at jeg for mod og lyst til selv at tør smage et stykke af sådan en indbydende kage.

I får lige lidt billedpsam fra dagen.

 
 Det fine veldækkede bord. Jeg kan jo ikke lade være med at komme i forårshumør,  når jeg ser disse dejlige grønne farver.
  
 De lækre hjemmebagte boller med diverse oste og tilbehør.
 

 Alle de lækre kager
 Denne kage, havde min mor været så sød at få en konditor til at lave, som en overraskelse til mig.

 Hindbærlagkage med hele 25 lys. 
 Min kusines lille bomuldshund var også kommet med for at fejre mig.
 
 
 Hun er jo ikke til at stå for, og bragte da også stor opmærksomhed hos de mindre børn.
 

 
 Min lillebror og lillesøster.
 
 Det dejlige gavebord, desværre kunne alle gaverne ikke være på bordet.
 
 Mange af de fine kort, hvori der bl.a. var penge til en ny bærbar eller Ipad.
 
 Den lækreste DKNY-taske jeg fik af min mormor.

 Sort tunika/kjole jeg fik af min mor og stedfar. Kan især godt lide detaljen med nitterne.
 
 Bælte med nitter også fra min mor og stedfar.
 
 De lækreste støvler fra samsô og samsô.
 
 
De fedeste hvide stole også fra min mor og stedfar, som allerede nu er kommet ind i min stue med min hjemmesyede runde pude.


Det lækreste tæppe fik jeg af min storebror og hans kæreste, passer jo lige til mine andre grå puder.


En sød lille opbevaringsæske i en lækker fed tyrkis farve hvori der var creme, penge samt en lille hjertesten  fra mine mindre søskende samt deres mor.


 
 Lille forårsplante fra min kusine og hendes mand inkl. to stk`s biografbilletter.

 
Synes det sidste billede beskriver så fint, hvor meget denne dag har betydet for mig. Ikke nok med alle de skønne gaver, men også hvilken stor betydning min familie har på mig. Det, at man har en familie som elsker en og ikke mindst sætter pris på at man stadig er i live til trods for, hvilke kampe jeg dagligt slåsser med kan virkelig få en til at tænke fremad og kæmpe videre imod sygdommen fangarme.

12 kommentarer:

 1. Det lyder som en helt fantastisk familie, du har, søde. Jeg kan ikke andet end at blive helt rørt over dette indlæg! <3

  Mon du egentlig nogensinde lagde sidste del af din sygdomshistorie ud? Det kom jeg lige i tanke om, nu du selv linkede til den :-)

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej smukke tak for din varme hilsen. Ja min familie betyder et og alt, og det er også dem der gør livet værd at kæmpe for. Hvis ik de var her, så tror jeg faktisk ik at jeg havde lyst til at blive ved med at tage kampen op. Men hensyn til min historie, så har jeg ikke udgivet det sidste endnu, men det kommer forhåbentlig snart, har bare så meget i øjebliket;-)

   Slet
 2. Sådan lidt forsinket tillykke med fødselsdagen...det ser ud som om i hyggede jer!

  SvarSlet
 3. Tillykke Helena. Sikke en dejlig fødselsdag du har holdt. Lækre lækre gaver ;O) 25 puha...jeg blev næsten 10 år ældre i søndags,,,griner ;O)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tusind tak og jeg kan da kun sige i lige måde. Udfra hvad jeg kan se på billederne, så holder du dig nu meget ung og smuk. Ingen ville gætte at det var 35 du blev ;-)

   Slet
 4. Stort tillykke med de 25 år :-)

  SvarSlet
 5. Forsinket tillykke - sikke lækre kager, der var på bordet... Mine tænder løber i vand!

  SvarSlet
 6. Sikke en masse helt fantastiske gaver! :D
  Og hjertelig tillykke med de 25 år :)

  Simone
  Microcut.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak Simone, havde også en rigtig dejlig dag.

   Slet
 7. er virkelig misundelig på den DKNY taske!! Jeg har haft kig på en taske ala den lææænge.. :) Men måske er jeg heldig, når din Give Away snart trækkes :O)

  SvarSlet
  Svar
  1. Er også super glad for den;-) ja give awayen finder jeg en vinder på lige så snart jeg får tid, det jo ved at være op over I know.......

   Slet

Jeg bliver altid super glad, når du gider at ligge en kommentar på mine indlæg.