lørdag den 26. januar 2013

Ugletaske samt lørdagens gæsteblogger

For et par dage siden spottede jeg disse fine ugleviskestykker i Nettos spotvarer afdeling. Man kunne også få puder og sengetøj i samme serie, men da jeg både har Sôdahls uglesengetøj samt mine egne designede puder, ja så stod jeg nu ikke lige og manglede dette, selvom det trak på pengepungen :-)

Men viskestykkerne kunne jeg simpelthen ikke stå for, og jeg havde med det samme udtænkt mig, at de IKKE skulle bruges som viskestykker, men derimod til et par fine ugletasker. Og her er hvad der blev ud af hele 4 stk`s viskestykker, så der både er en ugle på for- og bagsiden af tasken.


 Som I kan se, fik jeg både syet en i hvid og en i grå. Jeg valgte, at sy gråt foer i dem begge tasker og ikke nok med det, så syede jeg også lige et par indelommer indvendig i foret, så man kan holde styr på sine nøgler og andet småtteri. Har du forresten lyst til at se nogle af de andre tasker, jeg har syet så tag et kig lige her

 
 
I dag er jeg forøvrigt gæsteblogger over hos Tina Dalbøge, hvor hun har været så sød at lave et lille indlæg om min DIY på mine flettede tasker, som du også finder lige her.
 
Tina er en super inspirerende blogger, som næsten dagligt kommer med kreative indspark, så hun er absolut et besøg hver.
 
 
Ellers har lørdagen gået  med rengøring af hele lejligheden. Senere får jeg en kammerat på besøg, han skal nemlig hente et billede, som jeg har lavet til ham. For et par uger siden blev jeg nemlig spurgt af ham, om jeg ikke ville lave et collagebillede med alle hans boarding cards, da han via hans arbejde flyver op til flere gange om måneden. Han synes derfor det kunne være fedt  med et personligt billede, hvorpå alle de her boarding cards var sat på som en slags collage, og dertil ville han gerne have skrevet to sætninger, som også har en hvis betydning for ham. Jeg var lidt i tvivl om jeg turde tage sådan en stor udfordring, men han sagde til gengæld, at jeg egentlig havde meget frie tøjler til at gøre, som jeg havde lyst til, bare jeg brugte min kreative sans.
Jeg er selv blevet ret tilfreds med resultatet, men vil ikke afsløre billedet i dag, da han lige skal have lov til at se det først, tænk nu hvis han læser med :-)
 
Jeg håber bare, at han er tilfreds, da det har taget en del timer at rive alle disse boarding cards i kanterne, så de på den måde kunne få et lidt råt look.
 
 Ellers går det stille og roligt, har lige fået udarbejdet mine læringsmål til min sidste praktik, som jeg starter i på fredag, så det ser jeg meget frem til.
 
Håber I alle får en dejlig lørdag.


13 kommentarer:

 1. Det er nogle virkelig fede tasker! :-) Hvor skal du i praktik henne?

  Rigtig god weekend!

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tusind tak. Jeg skal i praktik på en skole kombineret med deres Sfo ;-)

   Slet
 2. Sikke nogle flotte ugle tasker. De viskestykker med ugler havde min Netto desværre ikke. Mange syer også de flotteste puder af dem. God fornøjelse med praktikken, læser du til lærer eller pædagog ?

  Kh Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak Mette, jeg er igang med at læse til pædagog på nu 6. Sem. Så er snart færdig;-)

   Slet
 3. super god idé og tak fordi du kommenterede det på min blog. Købte nemlig også ulve-viskestykkerne, men var slet ikke klar over at min mand virkelig ikke kan li' ulve (?)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak Lene, ja jeg synes også selv at det var en gid måde at få brugt den på i stedet for viskestykker.

   Slet
 4. Ej hvor er de lækre! Jeg skal da vist lige en tur i Netto og se om det er noget de stadig har - jeg tror dog bare at jeg vil bruge dem som viskestykker :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja synes også selv det var en god og anderledes måde at bruge dem på i stedet viskestykker. Desværre er det en del uger siden, at jeg købte dem, men måske er du heldig. ;-)

   Slet
 5. Er sååååå jaloux på de ugletasker - især den grå. Hvor er de fede!! :) Hvis bare jeg var i stand til at syre en symaskine ... c",)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er faktisk slet ikke så svært Line, når først man lige har en symaskine og klippet stoffet til tasken, så går det ganske let ;-) men okay det kan jeg selvfølgelig sagtens sige ;-)

   Slet

Jeg bliver altid super glad, når du gider at ligge en kommentar på mine indlæg.