onsdag den 23. januar 2013

Hele 4 stk`s quiltet Iphone-sleeve

For et par dage siden fik jeg quiltet hele 4 stk`s Iphone-sleeve. Jeg kunne simpelthen ikke vælge hvilke stof, jeg skulle sy den i, så derfor blev der lige produceret hele 4 stk`s igennem symaskinen. Tænkte at det da ikke gjorde så meget, for det er jo en oplagt gaveide.

De er alle blevet quiltet og har sort bomuldsstof samt pladevat indeni som foer. Derudover har de fået påsat sort eller hvidt elastikbånd samt fået en fin enkel knap som lukning. Jeg ville egentlig have lavet mit eget Labels, så man kan se, at det er mit design. Men jeg har desværre ikke fået lavet nogle endnu, det må jeg vidst snart til at få gjort, det ser jo så fint og professionelt ud. Til gengæld fandt jeg noget fint bånd, som jeg skjulte enderne af elastikbåndet med på bagsiden. Desuden syede jeg et fint mørkegråt satinbånd i toppen for at dække syningen.

Hvilken en kan du bedst lide? Jeg er jo, som mange af jer måske allerede ved vild med noder, så derfor tror jeg, at det bliver favoritten lige pt. Nogle kan måske genkende stoffet med stjerner på, som jeg syede denne halsedisse af.
 
Husk endelig at deltage i min Give away lige her, hvor du kan vinde 1 stk`s gavekort til City Stoffer, hvor jeg bl.a. har købt stjernestoffet.
 
 
 
 

7 kommentarer:

 1. Jeg synes rigtig godt om noderne, men også stjernerne :)

  SvarSlet
 2. De er fine alle sammen, men stjerner er jeg lidt pjattet med :)

  SvarSlet
 3. Hvor er de fine hver i sær.

  Mona

  SvarSlet
 4. Den med stjernerne er flot! Jeg har fortsat lyst til at sy den halsedisse du tidligere viste. Vil du fortælle hvilken bredde og længde din har? Hænger den som den er, eller snor du den to gange rundt om halsen? Jeg er glad for at følge din blok :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej. Selve halsedissen måler ca 160 x 40 cm og bliver syet sammen på langs som beskrevet i DIY. Jeg kan faktisk sno den 3 gange rundt om halsen, men det kommer nok and på hvor stort ens hoved er. Håber du kunne bruge svaret. Og held og lykke med det.

   Slet
 5. Jeg er også vild med noder, og jeg kan lide dem allesammen. Men faktisk tror jeg, at jeg er mest vild med det første :-)

  SvarSlet
 6. De er alle fire rigtig fine, men den med noderne er min favorit:)

  SvarSlet

Jeg bliver altid super glad, når du gider at ligge en kommentar på mine indlæg.