torsdag den 3. januar 2013

10 hurtige om mig

 
 
Efter at have læst en hel del ”10 om mig” bliver jeg da helt inspireret til at lave en lille hurtig en om mig og mit liv. Så her kommer min udgave. Jeg synes det har været rigtig sjovt at læse jer andres, så kunne selvfølgelig ikke lade være med lige selv at lave et indlæg.
 
10 hurtige om mig
1) Bosat i smilets by Århus.
2) Læser til pædagog på nu 5. semester.
3) Elsker at være sammen med mennesker, alt indenfor den kreative verden ligefra at sy, til at lave smykker, strikke, male og så har jeg også en forkærlighed for at spille klaver og synge.
4) Har altid drømt om at bo i en dejlig lækker lejlighed inde midt i hjertet af Århus, hvilket gik i opfyldelse d. 1. dec. 2011.
5) Yndlingsfarver er lilla og tyrkis, men hvis det står til boligindretningen hælder jeg mere til de sort/hvide farver.
6) Har en forkærlighed for hygge, hvilket bl.a. indebærer at være sammen med min dejlige familie og venner.
7) Er tryghedsnarkoman med stort T, og udpræget hyggemenneske.
8) Er vegetar, men kan dog godt spise nogle former for fisk.
9) Elsker at spise sundt og ikke mindst farverigt.
10) Går aldrig i vejen for en god varm kop thai/lakridste eller kaffe fra Emmerys med dejlig lækker mælkeskum.


8 kommentarer:

 1. Hej Helena

  Jeg følger dig egentlig på instagram og har fundet frem til din blog den vej. Blev lige helt fanget af dine fortællinger, dels om din far og dels om din sygdom. Det rører mig dybt. Jeg har selv mistet min far, som også var alkoholiker. Han døde formegentlig pga. sit alkoholmisbrug, 10 dage før jeg skulle giftes. Den hårdeste tid i mit liv, som bare skulle gennemføres. Tak fordi du deler dine tanker og fortællinger.

  KH Mette Kathrine

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Mette Kathrine. Er glad for at du har fundet min blog via Instagram. Jeg kan se at jeg også følger dig både der og på din skønne blog. Ja for et år siden mistede jeg min far til alkoholen ligesom dig. Det var en mega hård tid og er stadig i dag, men jeg lærer at håndtere hverdagen med sorgen i baggrunden. Ja, som du kan se elsker jeg ar være kreativ indenfor mange områder. Det at fordybe mig ned i alle mine projekter for de trælse tanker væk fra alle de svære ting, som du måske allerede har læst, jeg går og slåsser med. Livet er ikke altid let, men jeg prøver at se lyst på det og så tage en dag af gangen ;-)

   Slet
 2. det lyder meget fornuftigt :D
  Ja hold da op, du får produceret mange ting. Jeg kan rigtig godt lide dine puder. Jeg synes de er svære at sy så pænt, men det lykkes tydeligvis for dig :D

  SvarSlet
 3. De første puder vil jeg just heller ikke prale med, men det er efterhånden blevet til en del, så kan kun sige, at øvelse gør mester. Den runde pude var dog min første, men den krævede også en del gange med Hr opsprætter. ;-)

  SvarSlet
 4. Hej Helene, du skrev på min blog, at vi havde samme sygdom, men begge var kreative. Tak for kommentaren! Hvor ved du fra at jeg har anoreksi, jeg mindes ikke at have skrevet det på min blog.
  Jeg går selv ude i risskov, går du der stadig? Jeg undskylder hvis nogle af informationer er på din blog, men har ikke så meget tid lige nu, så kan ikke læse den hele igennem, men det vil jeg helt klart gøre så snart jeg får tid. Ville bare lige skrive.
  (:
  knus

  SvarSlet
 5. Hej. Jeg kunne se at du læste med på Britts blog og derfor kunne jeg læse, at du også kæmper med samme sygdom. Så tillod jeg mig at gå ind på din blog, hvor der stod, at dine drømme for fremtiden bl.a. var at læse til designer ;-)

  SvarSlet
 6. Nååår okay, helt iorden :) Hvornår kommer den næste del af "din historie" ?
  knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Uhhhh det ved ik helt, jeg bearbejder mange ting samtidig med at jeg skriver, så vil helst ik love noget;-)

   Slet

Jeg bliver altid super glad, når du gider at ligge en kommentar på mine indlæg.