søndag den 9. december 2012

Snemændene kommer vrimlende........

I dagens andledning af dette flotte snedækkede landskab, kunne det da ikke være en mere oplagt anledning til, at vise jer nogle af mine forskellige julesnemænd, som jeg har fået lavet igennem de sidste par år.
 
De første to par er syet i almindeligt hvidt bomuldsstof med dertilhørende halstørklæde, hat, knapper, perler og ikke mindst deres fine næser som er lavet ud af cernit, et rigtig fint materialer til netop at anvende til sådan små finesser. Det sidste par er syet ud af en tyk filt, og med hat og halstørklæde af lyseblåt hørstof, hvor hatten lige har fået det sidste finish med en lille broderet snefnug.
Den sidste snemand er lavet af træ og dekoreret med maling og dertilhørende bast, knapper mm. Det der er rigtig smart ved denne er, at de to hjerter der hænger på snemandens krop, kan skiftes ud afhængig af hvilken dag det er i løbet af december måned. 
 

 

 
 
Som jeg også fortalte om i fredags, skulle jeg jo til min onkels 60 års fødselsdag i går aftes sammen med hele min familie og ikke mindst 500 andre skønne mennesker. Det var en helt fantastisk fest med alt hvad dertil hører som live musik hele aftenen, rigtig god mad samt drikkelse og ikke mindst glædeligt samvær med hele min skønne familie. Det var en helt fantastisk fest, som jeg helt sikkert vil huske tilbage på som en mindesværdig aften, og jeg er sikker på, at min kære onkel Helge også havde en helt forrygende aften, som han vil huske tilbage på i mange år.
 
Håber også at I har haft en dejlig weekend og ikke mindst nyder det flotte snedækkede landskab der er kommet over lille Danmark.
 
 her kan i lige høre en lille appetitvækker på noget af det musik min onkel laver. Til jer der ikke allerede kender ham, så er hans musik meget folkeligt og livsbekræftende, som jeg faktisk godt selv kan lide at lytte til, trods min stadig unge alder af 24 år.
 
Har du forresten ikke deltaget i min julegiveaway endnu, så kan du stadig lige nå det lige her
 

5 kommentarer:

 1. Sikke en masse skønne snemænd(damer) du har lavet - er helt vild med det første billed :-)
  God 2. advent
  Kh Sabrina

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak sabrina. Også glædelig 2. Søndag i afvendt til dig.

   Slet
 2. Hvor er de flotte...dine snemænd. Dejligt med en familiefest. Det er altid dejligt at mødes og feste. Så har du da haft en rigtig dejlig weekend. God søndag ;O)

  SvarSlet
 3. De er virkelig flotte, snemændene!!! :)

  Rigtig god dag til dig :)

  SvarSlet

Jeg bliver altid super glad, når du gider at ligge en kommentar på mine indlæg.