fredag den 7. december 2012

Glæden ved det, at kunne glæde andre :-)

 
Kender I det der med, at man bliver så høj af, at kunne glæde andre?
 
Sådan har jeg netop haft det i de sidste par dage, netop fordi jeg modtog en dejlig bedsked fra min veninde om, at hun havde modtaget dette armbånd fra sin mand, som jeg havde kreeret til hende, og hun var bare blevet så glad for det. Jeg havde mailet med hendes mand et par uger forinden hendes fødselsdag, fordi han havde fået at vide fra hende, at hun ønskede sig en af mine læderarmbånd i denne koral grønne farve med matchende guldvedhæng til. Og selvfølgelig kunne jeg da lave dette til hende, så endnu engang blev smykkekassen fundet frem, og undertegnede måtte igang med at kreere.
 
Jeg modtog som sagt så en dejlig besked fra hende her for et par dage siden om, at hun bare var blevet så glad for det, så det var jeg jo bare super glad for at høre.
 
 
 
Og ikke nok med det, så var jeg så heldig at vinde 2 stk`s koncert billetter med USO nede på Train på lørdag samt et signaleret album med USO, så det var jeg jo bare vildt glad for. Desværre kan jeg ikke selv deltage i koncerten i morgen, da jeg skal til min onkel Helge Engelbrechts 60 års fødselsdag samt 40 års jubilæum. Til jer der ikke ved hvem han er, så er han musiker og sanger og har medvirket i det danske melodi grampri i mange år bl.a. vandt han med Den lille melodi tilbage i 1989, hvis nogen af jer husker det.
Jeg glæder mig meget til at fejre ham med ikke mindre end 500 andre skønne mennesker deriblandt hele min fars familie, som jeg glæder mig meget til, at tilbringe hele weekenden sammen med.
 
Håber også at I får en dejlig weekend allesammen :-)


5 kommentarer:

 1. Jeg kan godt forstå at din veninde er glad for armbåndet for det er virkelig smukt. :-)

  Tillykke med din onkel og med din præmie selvom du ikke kan tage til koncerten. :-)

  SvarSlet
 2. Det kan jeg godt forstå hun blev glad ved, det er så flot.

  Selvfølgelig kender jeg Helge, han er en god sanger og sangskriver, er stor Grand Prix fan...

  Tillykke med ham.

  Ha´en dejlig aften

  Knus Susi

  SvarSlet
 3. Tusind tak Susi og også rigtig god weekend til dig.

  SvarSlet
 4. Kan godt forstå hun blev glad - du laver bare så mange smukke ting.

  SvarSlet
 5. Du har vundet min give away!
  Kig forbi og smid din adresse. :)

  SvarSlet

Jeg bliver altid super glad, når du gider at ligge en kommentar på mine indlæg.