torsdag den 27. december 2012

Nyder juleferien

 
Kan se rundt omkring i Blogland, at jeg da heldigvis ikke er den eneste, som kan nyde godt af juleferien. Ihhhhhhh hvor jeg nyder ikke at skulle tænke på afleveringer og læsning i de tykke studiebøger.
 
Det at kunne stå op om morgenen og se hvad dagen bringer med forbehold for de små juleaftaler man har lavet i løber af ferien, det er nu bare dejligt. Samtidig er der også tid til, at få kreeret lidt af alle de kreative sysler, man går og har i tankerne.
 
Her de sidste dage er det blevet til ikke mindre end hele 3 stk`s af mine grafiske tegninger. Jeg er selv blevet ret glad for elefanten, som jeg tænker vil være super fint på et Iphonecover. Jeg har nemlig fundet et rigtig smart program, hvor man selv kan overføre sin tegning/foto på sit cover, det er da ret smart ik:-) Og når nu jeg er så vild med at tegne, så ville det da være oplagt at have en af mine egne kreationer på, så er spørgsmålet så bare om, hvilken tegning jeg skal vælge? Hvilken en synes du?
 
Du kan se mange af min andre tegninger lige her
 


 
Håber I ellers nyder ferien, og til jer som allerede er startet i dag, så er det jo godt, at det allerede er fredag i morgen.
 
Juleknuz Helena

10 kommentarer:

 1. Dine tegninger er bare så flotte. Jeg synes de alle tre er rigtig fine. Tager det ikke rigtig lang tid at lave dem?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Tanja, jo det tager rigtig mange timer især fordi jeg ligger skygger på, men det er timerne værd og dejlig fordybelse.

   Slet
 2. De er bare super flotte. Er lidt vild med sommerfuglenet :-)

  SvarSlet
 3. Hold da lige op - hvor er de bare fantastiske dine tegninger!!!! WAUW siger jeg bare ;)

  Jeg kan slet slet ikke vælge hvilken der skal på dit cover - har lige siddet g kigget alle dine andre tegninger igennem også - jeg er helt solgt over alle dem med dyr, særligt elefanterne, påfuglen og koalaen, men de er jo alle flotte - og jeg er ellers mest til billeder med farve på, men de her er simpelthen bare smukke ;)

  Kh og godt nytår til dig

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg har efterhånden fået tegnet en del, og jeg har også svært ved at vælge hvilken en af dem, som skal sættes på et cover, men tror nok, at det bliver elefanten eller koalabjørnen ;-) bum bum godt jeg lige har lidt tid at beslutte mig i endnu ;-)

   Slet
 4. Du laver da bare de fineste tegninger. Jeg er helt vild med elefanten..
  Godt nytår.

  SvarSlet
 5. Mange tak Heidi og godt nytår

  SvarSlet
 6. Hold da op, hvor er jeg vild med dine tegninger... og alt det andet kreative du laver! Det er bare SÅ flot...

  Kærligst Louise

  SvarSlet

Jeg bliver altid super glad, når du gider at ligge en kommentar på mine indlæg.