onsdag den 10. oktober 2012

Ja tak eksamen oversået og nu velfortjent efterårsferie.


Som nogle af jer måske har lagt mærke til, så har jeg de sidste par dage været underlagt eksamenslæsning. For to uger siden afleverede jeg mit skriftlige produkt i min DKK-eksamen. Til jer der ikke kender så meget til pædagoguddannelsen efter de nye reformer, så står det for dansk, kultur og kommunikation. Her i formiddags har jeg så været oppe at forsvare den, og jeg tør godt love jer, at jeg har været meget nervøs, tror kun jeg har fået 4½ times søvn i nat. Men jeg burde slet ikke være så nervøs, for det gik jo overalt forventet. Jeg nappede nemlig lige et 12-tal, så kunne jo ikke være mere tilfreds. Det var virkelig en lettelse at få overstået, især fordi jeg selv synes, at jeg både i den skriftlige del samt den mundtlige del havde lagt meget arbejde i det, og så er det nu meget rart, at resultatet bliver derefter. Da jeg, som I selvfølgelig nok har fundet ud af, er meget kreativ, tænkte jeg, at jeg ville formidle det ud til censor og vejleder på en lidt kreativ måde. Så i stedet for en traditionel Power Point, som mange bruger til deres fremlæggelse, ja så valgte jeg, at lave en planche med eksempler og ideer til, hvordan man som pædagog rent konkret ville gå ud og arbejde med sprogstimulering af tosprogede børn i daginstitutionen. Jeg fremlagde forskellige eksempler som dialogisk læsning, eventyrfortælling, Bondegårdsleg mm. Og som I også kan se via mine plancher, så prøvede jeg at give mit eget præg på designet. Jeg tror nu ik lige, det var det der talte op, men mere sammenhængen mellem min opgave som bar præg af en del teori, og så måden jeg formidlede det ud på til fremlæggelsen samt, at de selvfølgelig kunne se, at jeg havde brugt en del tid på planchen.
 
Så jeg er som sagt alt i alt så TILFREDS og kan nu nyde 1 uges efterårsferie, som nok også bliver min sidste, for næste år står den på bachelor, og derefter skulle jeg jo gerne blive færdig som pædagog og forhåbentlig få mig et job. 
Rigtig god efterårsferie :-)

8 kommentarer:

 1. You rock !!
  Vildt kreativt !!

  Rigtig god efterårsferie smukke :O)

  SvarSlet
 2. Stort TILLYKKE med det flotte resultat. Respekt herfra og tommel op.

  SvarSlet
 3. Årh, hvor har jeg haft dig i tankerne disse dage ;) så fedt du lige fik 12!! Hatten af for det. Jeg skal først op i morgen - som den sidste... længe at vente og være nervøs. Jeg mangler noget teori om hvorfor remser og fagter er gode når børn skal lære sprog, måske du kan hjælpe mig. Lotte Salling er åbenbart ikke fin nok ;)

  SvarSlet
 4. Tusind tak til jer alle, jeg går stadig med en lyserød sky over mig, fordi jeg er så glad.

  Brumbas:-) eller Jo, Har du den bog der hedder Dansk, Kultur og kommunikation redigeret af Mogens Sørensen, der står nemlig rigtig mange gode ting i den?

  Måske det kan hjælpe.

  Mvh Helena

  SvarSlet
 5. Stort tillykke med det - håber det er mig om 4 semestre

  SvarSlet
 6. Hej Helena.
  Har du modtaget min pakke?
  Kh Anne-Sofie

  SvarSlet
 7. Hej Anne Sofie. Ja jeg modtog den i går og skal nok vise den frem på bloggen, den er rigtig fin:-)

  SvarSlet
 8. Hej..
  Jeg ved godt at dette er et ældre opslag men sidder i DKK eksamen og ville være rigtig interesseret i hvis du kunne huske hvilket litteratur du har haft brugt :)
  Hilsen mette

  SvarSlet

Jeg bliver altid super glad, når du gider at ligge en kommentar på mine indlæg.