mandag den 22. oktober 2012

Hvad får jer til at flyve op i den syvende himmel?

Jeg kan simpelthen ikke sige nok, hvor meget jeg lige for tiden elsker at tegne, især her i eftermiddags, hvor jeg bare har nyt mit eget selvskab med dejlig musik i ipoden, forberedt mig lidt til sudiet, og varm kakao. Hvad mer kan jeg så lige ønske mig. Det er i hvertfald så dejlig livsbekræftende for mig, og sommetider skal der bare slet ikke så meget til, at få mig op i den syvende himmel.

Hvad får jer til at flyve helt op i den syvende himmel?

Her ser I i hvertfald de sidste dages resultater.
 
Imens jeg tegnede denne tegning, tænkte jeg også på min dejlige veninde, som nemlig er super dygtig til at bowle. Ligner det ik lidt et par kegler, det synes jeg i hvertfald:-)
 
Husk du kan deltage i min give away, hvor du kan vinde en af mine tegninger lige her

9 kommentarer:

 1. Hvor er dine tegninger bare flotte. Kan godt forstå du bliver høj af at lave dem og det færdige resultat.

  Jeg bliver høj af gode naturoplevelser og kan slet og ret ikke funke, hvis jeg ikke kommer derud dagligt, men samvær med nærvær og rummelighed kan også få mig op og svæve på en dejlig sky af glæde, der kan holde i mange dage.
  God dag til dig

  SvarSlet
  Svar
  1. Kan godt forstå at du bliver høj af naturoplevelser, det er også en rigtig dejlig og ikke mindst befriende beskæftigelse. Og selvfølgelig det at være sammen med mennesker kan også få mig op i den syvende himmel;-)

   Slet
 2. Wauw hvor er det nogle helt vildt flotte tegninger, og en rigtig hyggelig blog du har :)
  Skønt at kunne glæde sig over de små ting i hverdagen, det er jeg heldigvis også ret god til.

  Kh. Irene

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Irene. Er glad for at du kan lide min blog, det betyder meget for mig, at andre også synes om det man laver. Når man trods alt har brugt lang tid på det;-)

   Slet
 3. Når jeg sysler med alle mine forskellige kreative gøremål, er jeg i den syvende himmel. Og især hvis ungerne deltager :) Kan godt se det lidt ligner kegler, men jeg faldt mere over at i kredsen rundt om ligner de sorte, flotte blanke kastanjer :)

  SvarSlet
 4. Og sitte ved symarskinen med radioen og alle mine restestoffer i små biter får meg i den syvende himmel..
  Ha en fin uke :O)

  SvarSlet
 5. Pia, ja lige det at sysle med kreative projekter er jo bare lige sagen. Om det så er bag symaskinen, i køkkenet, ved klaveret eller bag kuglepinden, så er det bare en ren fornøjelse, at lade tankerne kredse om ens kreative projekter, og især når man har børn med på sidelinjen:-)

  SvarSlet
 6. Denne elefant kunne jeg godt tænke mig og så den, som du har på dit iPhone cover. De minder lidt om hinanden, så jeg synes, de vil være fine at hænge sammen på væggen :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det tror jeg også vil være super flot

   Slet

Jeg bliver altid super glad, når du gider at ligge en kommentar på mine indlæg.