torsdag den 20. september 2012

Sorgen over min far.

Sorgen over min far.

Ja, som titlen her indikerer, så er det for min familie og jeg lidt af en sørgmodig dag. Det er nemlig dagen, hvor min allerkæreste far ville have fyldt 57 år, men desværre døde han her i januar.
Det er helt ubeskriveligt, at miste ham så tidligt, fordi vi bare har haft så mange gode stunder sammen. Han betød virkelig meget for mig. Det er lidt som om, at dagens vejr har symboliseret min fars liv.
Her i Aarhus startede vejret i hvertfald med høj solskin og meget få skyer = Min fars barndom og ungdom som var præget af livsmod, livsglæde, sang, fester, og ikke mindst forelskelser.
Men som dagen skred frem, blev vejret mere og mere ustadig med regn og blæst, og blot få glimt af solen = Min fars dyk ned i det sorte hul, hvor han så til tider, kunne se et glimt af lyset, sommetider i længere perioder, men det var aldrig til at sige, hvornår han faldt i hullet igen.
Her til aften er vejret til gengæld slået over i styrtende regn med en hård blæst, og himlen er sort som det sorteste hul = Min far kunne til sidst ikke mere, og måtte sige farvel til livet i en alder af blot 56 år.

I dag har jeg været på graven og sætte et par blomster, siddet og tænkt på alle de dejlige stunder, vi har haft sammen.Min dejlige far i hans unge dage.
 
 
 Den sidste ferie vi var på sammen på Las Palmas
Du er savnet far.


8 kommentarer:

 1. Jeg mistede selv min far alt for tidligt, blot døde min far af cancer...men sorgen over at have miste sin far alt for tidlig kender jeg alt for godt...varme tanker til dig herfra!

  SvarSlet
 2. Det er en tung sorg, at bære rundt på
  Sender dig et kram

  SvarSlet
 3. Det gør mig ondt for dig, sender også et kæmpe kram til dig.

  SvarSlet
 4. Jeg mistede også min far, da jeg var 22 år, så jeg føler virkelig med dig.
  At bære rundt på sådan en hjemløs kærlighed er tungt.
  Medfølende tanker

  SvarSlet
 5. Det gør mig ondt..
  Knus og tanker herfra.

  SvarSlet
 6. Tusind tak for alle jeres kommentarer. Det betyder virkelig meget for mig at læse jeres søde hilsner. Rigtig god weekend til jer alle.

  SvarSlet
 7. Det er altid hårdt og midste en man har kært og på særlige dag kan man virkelig mærke at de er savnet.

  Rest in pleace !

  - Sigaards.dk
  Kig forbi og deltag i min Give-Away

  SvarSlet

Jeg bliver altid super glad, når du gider at ligge en kommentar på mine indlæg.