lørdag den 15. september 2012

Et par dukker blev til

Da min stedfars barnebarn Rosa snart fylder 3 år, er jeg derfor blevet spurgt om, jeg ikke ville sy en dukke til hende, som han kunne give hende i fødselsdagsgave. For et par år siden forærede jeg nemlig Rosas storesøster Alberte en dukke lignende disse, men da Rosa efterhånden har fået en stor forkærlighed for netop Albertes dukke, ja så blev jeg da også nød til at lave en til Rosa. Jeg fik dog syet to, da jeg simpelthen forelskede mig i denne fine engel med sømandstøjet, Men tror det bliver den nederste, som Rosa skal have, da sømandsdukken er blevet monteret på en ståpind, og derfor ikke er så let at lege med. Om den falder i god jord, tør ikke siges, men mon ikke det er en hver prinsesses drøm at eje sådan en lille lækker sag.
 
  
 
Det var denne dukke jeg i sin tid gav til Alberte i gave, og den har hun virkelig elsket at lege med lige siden.

Alle dukkerne er med inspiration fraTilda, en fantastisk svensk kvinde, som virklig laver mange herlige ting som bl.a. dukker, tæpper, tasker, ting til boligen mm. Jeg ved, at man kan købe forskellige startpakker med hendes materialer i Panduro Hobby.

Har du lyst til at se flere af mine dukker og bamser som jeg har lavet så klik lige her

4 kommentarer:

 1. Hej

  Næææ hvor er de søde :o)
  Ta' et kig på min blog. Du har vundet den ene af mine Give Away's :o)
  Knus Lilian

  SvarSlet
 2. Hej Lilian. Har lige set din mail, hvor er jeg bare glad fot at have vundet din give away. Kan helt sikkert bruge stofferne, som du vidst godt kan se på min blog:-)

  SvarSlet
 3. De er så flotte :o)

  SvarSlet

Jeg bliver altid super glad, når du gider at ligge en kommentar på mine indlæg.