torsdag den 23. august 2012

Sommerkjoler og tunikaer

Vis mig dit klædeskab, og fortæl mig, hvem du er.
Jeg har efterhånden fået syet mig en del sommerkjoler/tunikaer de sidste par år, og jeg nyder bare at kunne designe mit helt unikke tøj, som ingen andre har. Det er så fedt at få en kommentar fra ens venner, der spørger om, hvor man da har købt denne fine kjole, eller noget andet som man selv har syet. Hvorefter man stolt kan svare, at den har man da selv syet. Jeg ved ikke om I kender følelsen, men det er nu for mit vedkommende, en mega fed fornemmelse.
Jeg vil lige vise jer lidt af det, som jeg har syet mig her de sidste par år. Jeg har fundet to rigtig fine modeller fra ONION, som jeg har været super glade for, især fordi modellen kan bruges til mange forskellige slags stoffer, hvilket i nok også kan se via alle de varianter, som jeg har syet dem i.
Jeg elsker at give kjolerne/tunikaerne et ekstra lille finish med diverse bånd, som jeg finder rundt omkring i diverse hobby - og stofbutikker.
Jeg har umiddelbart ikke en favorit lige på stående fod, men har du det, og i så fald hvilken ?


De sidste to slåom-bluser er også en ONION model, opsyet i en tynd og kraftig satin.


3 kommentarer:

 1. Jeg synes der er rigtig mange fine! Og hvor er du god til at finde på fine detaljer med båndet.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
 2. Hvor er du dygtig, de er bare feminine og smukke allesammen :-) og tak for hilsnen på bloggen :-)

  SvarSlet
 3. Hvor er de bare fine(:

  1000 tak fordi du deltager i min give away. Kan desværre ikke se, du er blevet fast læser, men det har med at drille nogle gange, så hvis du prøver at fjerne dig som læser og tilføje dig igen(:
  Plejer at virke(:

  www.dyreglad-pige.blogspot.com

  SvarSlet

Jeg bliver altid super glad, når du gider at ligge en kommentar på mine indlæg.