fredag den 24. august 2012

Chess en fantastisk musical

Dejligt med en tiltrængt weekend efter opstart på 5. semester i denne uge. Som jeg også skrev i tirsdags, så har det været en hård opstart med en masse læsning, opgaveskrivning, samt en masse information om mine kommende eksamener, som står for døren om ganske kort tid. Men trods de lidt lange dage, så havde min familie og jeg alligevel bestilt billetter til musicalen Chess, som lige for tiden bliver opført nede på Århus teater med bl.a. Maria Lucia i hovedrollen. Egentlig havde vi bestilt billetter en gang her i foråret, men på grund af sygdom blandt en af skuespillerne, så havde Århus teater aflyst forestillingen, og vi havde derfor først kunne få nye billetter her i onsdags.

Og jeg kan godt fortælle jer, at trods en lang dag på studiet, så var det virkelig alle pengene værd. Fantastiske skuespiller, smukke sange, så var der bare ikke et øje tørt, og de 3 timer forestillingen varede inkl. pause, ja der var jeg på intet tidspunkt ved at falde i søvn. Så hvis I ikke allerede har været inde at se den, så skøn jer at få bestilt billetter, forestillingen går nemlig stadigvæk og frem til d. 1. sep. så du kan lige nå det.
Chess er et kærlighedsdrama fortalt med lidenskab og store musikalske øjeblikke. Instruktionen er lagt i hænderne på Sveriges førende musicalmager, Staffan Aspegren, der garanterer en helt ny og underholdende version af Chess.

2 kommentarer:

  1. Hvem spillede rollen idag, istedet for Maria lucia?

    SvarSlet
  2. Jeg ved det faktisk ikke. Men Maria spillede rollen i onsdags, men underpausen sagde instruktøren, at Maria havde en del ondt i halsen, og hun var ved at blive syg. Men det synes jeg nu ikke man kunne høre på hendes stemme under 2. akt. Hun klarede det med bravur efter min mening.

    Mvh Helena

    SvarSlet

Jeg bliver altid super glad, når du gider at ligge en kommentar på mine indlæg.