torsdag den 16. august 2012

Så kom der lige lidt flere til :-)

Som mine magneter som jeg viste jer i sidste indlæg, så er jeg bare blevet helt vild med at arbejde med materialet krymbeplast. Og måske har du allerede set de nye øreringe på min  Facebookside Helenas kreative verden, Pinterest eller Instagram. Så får I herinde selvfølgelig også lige et lille indblik i, hvad jeg har gået og syslet med de sidste par dage.Er der nogle af jer læsere, der kan hjælpe mig med at lave en fin header på min blog. Jeg kunne godt tænke mig, at få et billede på headeren, men jeg ved simpelthen ikke hvordan jeg får sat det ind, så det ikke fylder hele forsiden. De gange jeg har prøvet at indsætte et billede, er det nemlig kommet til at fylde så meget, at man skal rulle et stykke ned, før man kommer til selve min blog.

Håber meget, at der er en derude der kan guide mig:-)


Rigtig god aften til jer derude.

3 kommentarer:

 1. Hvor er det nogle fine ting. Jeg har også rodet en del med krympeplast. Det er smadder sjovt :)
  Mht til den header, hvad er det du søger?

  SvarSlet
 2. Eej er da helt vild med dine øreringe. Leger også lidt med krympeplader, men de er da slet ikke lige så fine som dine. Er det nogle du vil sælge/ bytte med? Jeg laver lidt i porcelænskeramik, måske vi kunne bytte(0: skriv til mig på sannepkunst@live.dk hvis du er int.
  Tak fordi du deltager i min Give Away(0:

  SvarSlet
 3. Hej Sanne. Tusind tak, ja jeg sælger dem skam:-) Har du evt. et par billeder af dit porcelæn, det kunne nu sagtens være:-)

  Mvh Helena

  SvarSlet

Jeg bliver altid super glad, når du gider at ligge en kommentar på mine indlæg.