torsdag den 31. maj 2012

Grydelapper og Kaffe/tevarmer

Her får du lige et lille udsnit af mine grydelapper og tevarmer lavet i årernes løb. De er lavet med forskellige motiver og materialer som servietdecoupage, broderi mm.


                                                Kaffevarmer til Bodumstempelkande med komotiv


                                               Grydelapper med komotiv                                                 Tevarmer til store tekander med komotiv

                                               Te/kaffevarmer med broderi af køer                                                     Te/kaffevarmer med muslingeskaller
                                             Te/varmer med sevietdecoupage


7 kommentarer:

 1. Sikke mange du har lavet, er vild med dem med muslingeskallerne,også kørene, er det mønstre du har købt eller lavet ud fra hoved, jeg sad nemlig forleden og ledte efter mønstre til stempelkanden, gerne i kits, ville gerne lave en med lidt hånd sygning.

  SvarSlet
 2. Hej Bournonville. Er glad for, at du synes om mine grydelapper og kaffevarmere, jeg er også vild med dem med køerne og muslingeskallerne. Jeg har selv designet både kaffevarmerne og grydelapperne, det er slet ik så svært, så længe man har en Bodumstempelkande eller anden kaffevarmere at måle ud fra. Mvh Helena

  SvarSlet
 3. Hej Helena
  jeg er vild med dem med køer
  sælger du noget af det ?
  Laver du noget med ugler ?

  hilsen Tinna

  SvarSlet
 4. Hej Tina.
  Det kan vi sagtens finde ud af, send mig blot en mail om hvilke, så finder vi ud af det. Jeg tegner rigtig mange ugler, men jeg har ikke lige lavet grydelapper eller tevarmer med ugler på, men det kunne da være en oplagt ide. Hvis jeg finder noget stof med ugler på, så kan jeg måske godt sy noget til dig, hvis du ønsker det.
  Med hensyn til uglerne, så kig evt. i mine tegninger der har jeg tegnet en del ugler.

  SvarSlet
 5. Wauw hvor er de fine! Alle sammen! Jeg er vild med dine idéer. De er virkelig søde. Det er skønt med dit hjemmelavede touch. Måske jeg selv skulle gå i gang .. :o) Er lidt træt af at te-/kaffen bliver så hurtig kold i min stempelkande! God idé, tak :) God påske!

  SvarSlet
 6. Lige et spørgsmål til dig - Hvordan har du fået muslingeskallerne til at sidde fast? :o)

  SvarSlet
 7. Tusind tak ja det er blevet til lidt. Du må bRe igang og ellers sælger jeg dem også meget herne. Jeg har brugt kontaktlim til muslingeskallerne.

  SvarSlet

Jeg bliver altid super glad, når du gider at ligge en kommentar på mine indlæg.