lørdag den 7. januar 2012

Dejlig lørdag

Så blev det atter weekend. Det var nu tiltrængt efter en lidt hård, men god arbejdsuge. Jeg har virkelig sovet længe denne lørdag formiddag, men det indebar også, at jeg var total frisk på den store hovedrengøring af lejligheden.

Resultatet af vægursophæng.

Efter rengøringen stod den på ophængning af dette fine vægur fra Karlsson, som jeg fik i julegave af min storebror og hans kæreste. Det var just ikke så let, som jeg havde troet, da tallene jo skulle hænge cirkelt rundt. Men med en lineal, god spids blyant og justeringer frem og tilbage formåede jeg da nogenlunde, at hænge det pænt og lige.

Ved eftermiddagstid fik jeg besøg af min dejlige kusine Ane, hendes datter Smilla og mand Niels, som skulle se min lejlighed for første gang. Det var et utroligt glædeligt gensyn, men der havde efterhånden også gået 5 måneder, siden vi sidst havde set hinanden, så der blev virkelig snakket igennem.

                  Min dejlige kusines datter Smilla og hendes mand Niels. (Billedet er dog taget i sommers)

                                            Min kusine Ane

I ugens løb har jeg også snakket med min far, som pt bor på Las Palmas. Dette var virkelig dejligt, fordi jeg i mange måneder ikke har kunnet få fat på ham. Han har nemlig ikke haft det så godt, og jeg havde derfor længe gået og været meget bekymret for ham. Heldigvis havde han fået det bedre, og regner med, til min store glæde, at komme hjem til Danmark i løbet af næste uge.

                          Lige et par billeder fra mit besøg hos min far på Las Palmas i sommers.
                                                      Min kære far på hans båd.
                                                                      Far og jeg


                                            Mig foran basinet med delfiner.
                                           Den dejlige strand.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg bliver altid super glad, når du gider at ligge en kommentar på mine indlæg.