mandag den 5. oktober 2020

Flettede dyr i alverdens farver samt vinderen af min giveaway

Dyreflet i alverdens farverige univers
Dette indlæg et delvis sponsoreret 

Som mange af jer nok har set, så elsker jeg at arbejde med papir og de sidste tre år har jeg også afholdt små FLETTEKURSER på mit arbejde med fuldt booket op på alle hold. Tjek evt. disse indlæg.
I er rigtig mange som spørger om, der bliver afholdt kurser i år, men grundet covid19 kan jeg ikke helt lige sige, om det bliver en realitet. Jeg håber og min chef og jeg arbejder ihærdigt på lokalerne på Kvindemuseet igen i år.
De nyeste skud på stammen er dog ikke fugle men derimod dyr i alverdens farver. Og jeg må nok indrømme, at jeg havde svært ved at begrænse mig på, hvilke dyr jeg skulle lave, men lidt blev det til. 
Se blot billederne. 
I er mange der spørger om,  hvor jeg køber mit papir, hvilke teknikker jeg vil anbefale samt vejledning. 

Alt dette og meget mere får du selvfølgelig at vide på mine kurser inkl mønstrene dertil, men hvis jeg skal afsløre et lille tip om papirstyper, vil jeg varmt anbefale papir fra Søstrene Grene og Hobby Hoffmann og helst ikke tykkere end almindelig papirstykkelse.

Motiverne som I ser her er et samarbejde jeg har indgået med dygtige Julie som er at finde på Instagram lige her. Julie er en super dygtig og flittig fletter og som mange af jer allerede nu har set, har jeg haft en 
fornøjelse med at skulle prøveteste bogen. 
Hvis jeg får mulighed for at afholde flettekurser igen i år, har jeg også fået mulighed for at I kan komme godt fra start med alle Julies mønstre, hvilket jeg er meget beæret over. 
Tror bare jeg vil lade billederne tale for sig selv og er du nysgerrig på, hvem der vandt min Giveaway med denne smukke bog fra Julie, så kig endelig med og se om du var den heldige.
Den heldige vinder af denne smukke bog af Julie blev ...........
Kæmpe stort tillykke til .......
Skynd dig at send mig en mail på
helena.engelbrecht@yahoo.dk

Til alle jer andre fortvivl ikke, der, kommer flere af disse klip og klister Giveaway I nær fremtid. 




 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg bliver altid super glad, når du gider at ligge en kommentar på mine indlæg.