lørdag den 13. juli 2019

Glutenfrie boller - opskrift

Opskrift på glutenfrie boller

 
Okay jeg indrømmer gerne, at jeg ikke er den største kok eller bager, ja det hører sig faktisk til sjældenhederne, at jeg er i køkkenet. En gang imellem hænder det da, at jeg våger mig ud i køkkenet derhjemme i min dejlige lejlighed og jeg indrømmer da også gerne, at når jeg først er kommet igang, synes jeg faktisk at det er utrolig afstressende og faktisk også meget hyggeligt at bikse en lille kage eller noget brød sammen. 

 

Da jeg viste sidste indlæg på min lille læderpapirs brødkurv hørte der ligesom noget brød til og det blev derfor disse super fine Glutenfrie boller.

 I har siden hen været sindsyg mange der gerne ville have, jeg delte opskriften med jer, så hvorfor ikke. Nu er jeg godt nok ikke selv den største brødspiser, men de her glutenfrie boller er altså sygt lækre og samtidig mega fluffy, hvilken er svært at få i glutenfrit brød.

 

Jeg håber meget du får glæde af opskriften og har du lyst til at dele dem på de sociale medier, så tag mig endelig på @helenasolskin.

 
Opskrift på glutenfrie boller
Det skal du bruge:
Ingredienser til 10 boller
500 g Semper Grov mix, kan købes lige her, gem 2 spsk
4 dl vand
50 g gær
1 tsk. salt
1 spsk. honning
1 revet Squash
Fremgangsmåde
Sæt ovnen på 230° C
Bland vand med gær i en skål, og rør, indtil gæren er opløst.
Tilsæt salt, honning, revet squash og Semper Grov Mix, og bland i en køkkenmaskine med dejkrog i ca. 4 minutter, indtil alt er godt blandet.
Form 10 boller ved hjælp af koldt vand på hænderne
Lad bollerne hæve i ca. 25 minutter, og drys derefter lidt mel på, og snit bollerne.
Bag dem midt i ovnen i ca. 20 minutter, til de har fået en fin gylden farve.

Serveres i solen eller den lune stue. 






Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg bliver altid super glad, når du gider at ligge en kommentar på mine indlæg.