søndag den 4. september 2016

Mit evighedsprojekt langt om længe færdig

Det måtte jo ske, selvom jeg godt nok har haft utrolig mange oversprings-projekter, før jeg kunne få færdiggjort dette langsommelige taske-flette-projekt.


Det hele startede egentlig med, at jeg helt tilbage i november på min ferie til Portugal, ville have et lille hyggeprojekt med i flyveren, som denne gang ikke skulle være et tegneprojekt.
Egentlig også fordi, jeg var bange for, at jeg ville blive taget i kontrollen, hvis jeg havde spidse genstande som eks. blyanter og kuglepinde med op i flyveren. Derfor tænkte jeg, at jeg måtte finde et andet alternativt kreaprojekt og da jeg jo er helt vild med alt med Royalcopenhagen og faktisk i flere år har gået og samlet motiver med Royalcopenhagen fra diverse reklamer, boligblade, tilbudsaviser mm. ja så måtte det altså være nu, at jeg skulle i gang med dette evighedsprojekt.


Til jer der følger mig på Instgram @helenasolskin har I jo nok spottet, at det har været et EVIGHEDSPROJEKT, for hold nu op det har taget mig mange timer.
Alene det at få samlet alt papiret, fået markeret op med de rigtige mål, klippet firkanterne til, samt at få monteret dem alle med tape, så tasken i sidste ende kan holde til vand og sidst men ikke mindst flettet og foldet delene sammen, fået valg farve til lynlås for dernæst  at få syet lynlåsen fast. Ja det har vikelig kostet mig mange timer.


Men, men, men det har for alt i verden været arbejdstimerme værd. Nu 9 måneder senere står jeg nu langt om længe færdig med mit nok hidtil største projekt til dato. Og jeg må nok erkende, at jeg er tilfreds. Samtidig er det også en rigtig dejlig fornemmelse at vide, at jeg nok er en af de eneste der har sådan en taske.


Der er flere der har spurgt til en guide på disse flettede tasker og for en del år siden, lavede jeg faktisk her på bloggen en vejledning med step-billeder på, hvordan du laver disse tasker.

Har du selv lyst til at gå i gang med et ligende projekt, så kan du finde en vejledningen lige her

6 kommentarer:

 1. Hold fast, den er flot, Helena! Og sikke et arbejde! Det er virkelig imponerende!

  SvarSlet
 2. Flot taske. Godt du kom i mål

  SvarSlet
 3. Hvor er den helt fantastisk flot.

  SvarSlet
 4. Svar
  1. Tak kære Pia, den har også været længe undervejs 💗

   Slet

Jeg bliver altid super glad, når du gider at ligge en kommentar på mine indlæg.