torsdag den 29. september 2016

De sidste måneders Navne- og Fødselsplakater

De sidste par måneder har jeg haft en del navne- og fødselsplakater på to-do-listen, men jeg har ikke rigtig nået at fået vist dem frem herinde. Derfor tænkte jeg, at det ville være oplagt at lave et lille samlet indlæg med dem, jeg har lavet. På den måde kan det måske også give de nye læsere et lille overblik over de navneplakater, jeg kan lave til netop dit eller din venindes kommende barnedåb.

Jeg har skrevet det før, men nævner det glædeligt igen. Jeg NYDER virkelig at lave disse specialbestillinger til jeres små børn. At se hvad forældrene har valgt at netop deres barn skal hedde samt vægt, kg og hvornår de er blevet født, det gør nu bare disse bestillinger noget helt særligt og mere personlige end de andre, som blot bliver signeret og sendt afsted.

Står du derfor og skal til et kommende barnedåb eller er det måske dit barn der skal døbes næste gang, så laver jeg gerne en dåb/navneplakat til dig.

Send mig blot en mail på helena.engelbrecht@yahoo.dk med det billede, som du ønsker samt navn, fødselsdato, vægt og længde, så laver jeg gerne en til dig.

Du kan desuden se andre eksempler lige her


Forslag til billeder du også kan vælge ud fra.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg bliver altid super glad, når du gider at ligge en kommentar på mine indlæg.