mandag den 25. april 2016

Dagen derpå, tak for en helt uforglemmelig fest

Dagen derpå efter en helt uforglemmelig fest både for min mor, men helt sikkert også for resten af familien, venner, kollegaer og bekendte. Der er nu ikke noget bedre end, at kunne vågne op med et dejligt smil på læben og se tilbage på gårsdagens fest.


Ja, kjolen havde i jo set fra forrige indlæg, men her får i da også lige lidt billeder, hvor I rent faktisk ser mig i helfigur. Det er ikke så tit det sker. 

Festen blev holdt på Sjette Frederiks Kro i Risskov med den fineste udsigt ud over vandet i de smukkeste lokaler, den sødeste betjening og maden, ja den var faktisk super, selvom det jo nok ikke er min stærke side at skulle svare på. Jeg fik heldigvis min egen særlige anretninger, det havde min mor heldigvis sørget for. Men det var nu alligevel hårdt at skulle kæmpe mig igennem tre retter på en aften, det er nemlig slet ikke noget, jeg er vand til, men det gik.  

Festen startede kl. 18:00, men forinden gæsterne ankom, havde min mor, stedfar og jeg været derude for at lave bordplan og sætte mine hjemmelavede bordkort på.
Da gæsterne var ankommet blev der indbudt på velkomstdrinks og snacks samt hilst på hinanden, vi havde endda familiemedlemmer helt fra Indonesien, så det var jo noget af en langvejsrejse.

Herefter satte vi os alle til bords, tror vi var rundt regnet de 50 plus minus de små børn.

Forretten som de andre fik var noget hellefisk med dilddressing, dertil friskbagt luftigt og lækkert brød. Her fik jeg selv en lækker blandet salat.

Da vi havde spist forretten holdte min stedfar den mest rørende tale for min mor. Det var virkelig så sødt at se ham holde tale for hende og se og mærke deres kærlighed til og for hinanden, til trods for at de jo ikke har været gift i så mange år.

Inden hovedretten blev serveret var det så mit indslag med mine sange og min lille tale der skulle på talerstolen. Og til trods for at jeg var "skide" nervøs, så gik det bare til UG. Jeg lavede heldigvis ingen fejl og min mor samt gæsterne var rørt til tåre, da jeg sang sangen.
Det var derfor med lettelse og kærlighed til min mor, at jeg forlod klaveret og kunne nu i ro og mad indtage hovedretten.

Hovedretten for de andre bestod af, lækkert rosenrødt kalvekød, hertil asparges kartofler med årstidens grøntsager samt en lækker rødvinssovs til. Jeg selv fik også kogte asparges kartofler, friske rejer samt de lækreste asparges.
Ja, I synes måske det lyder kedeligt, men for mig var det en sejr at skulle sidde og spise tre retter, men det gik som sagt rigtig fint, men jeg tror også det skyldes, at jeg bare gerne ville gøre dagen så god for min mor.

Efter hovedretten blev der holdt en masse taler og sange for min mor, selv hendes søde kollegaer holdt den fineste tale for hende. Jeg blev faktisk selv helt rørt over at høre, hvor sødt de omtalte min mor. Ja, undskyld, men jeg er nu engang stolt af at være datter af hende.

Inden desserten kom på bordet, lavede jeg mit sidste indslag, som bestod af 13 spørgsmål, som omhandlede min mor. Her skulle gæsterne se, hvor godt de kunne svare rigtigt på 13 spørgsmål omhandlende min mor. Den person som havde flest rigtige, vandt en cafetur sammen med min mor.
Det blev sjovt nok en af min mors arbejdskollegaer som vandt, så mon ikke de nok skal få sig en rigtig hyggelig cafetur her i den nærmeste fremtid

Til dessert fik vi køkkenets delikate CRÈME BRÛLÈE med citron og dertil lækkert vanilieis serveret i en smuk is karaffel. Det var virkelig en veludført anretning, som man næsten ikke turde spise af. Her fik jeg selv serveret det lækreste frugtfad bestående af jordbær, melon, blåbær, annanas og grape.

Betjeningen var som tidligere nævnt i særklasse, virkelig søde og dygtige tjenere, som servicerede os til langt ud på natten. 

Kl. 24:00 blev der serveret skrub-af-mad bestående af et stort oste-pølsebord med lækkert friskbagt brød.

Jeg tror såmendt bare jeg vil lade billederne tale for sig selv og lade denne dag være som et stort minde i min gemmebog og det tror jeg vidst også, den har været for min kære mor.

Min mor og jeg, hvem siger vi ligner hinanden?
1 kommentar:

  1. Jeg fik helt kuldegysninger, da jeg læste om dit indslag med sang og klaverspil - er sikker på, at det har været fantastisk <3

    SvarSlet

Jeg bliver altid super glad, når du gider at ligge en kommentar på mine indlæg.