mandag den 14. december 2015

Endnu et keramikkursus del 2, det færdige resultat fra efterårets kursus

Det hele startede faktisk med, at jeg for godt og vel et ½ år siden fik et lille tre timers kursus hos Formuleret, som holder til nede i Jærgergårdsgade her i Aarhus, læs bl.a. her og her.

Jeg fik meget hurtigt blod på tanden til at udfolde mig mere indenfor keramikkens kunst, så derfor var jeg også bare så super taknemmelig for, at jeg tilfældigvis faldt i god snak med dejlige Hanne fra Instagram. Hun havde netop fået sin helt egen keramikovn ude i hendes lille skur/keramikværksted og hun var så sød at tilbyde mig et heldagskursus ude hos hende. Det siger man jo ikke nej tak til, så en søndag formiddag pakkede jeg sydfrugterne og tog ud til Hanne.

Vi faldt heldigvis ret hurtigt i god kemi og snakken gik lystigt, imens jeg fik lavet en masse fine ting. Hanne var også så sød, at lære mig forskellige teknikker omkring leret og de delprocesser der skal til for at kunne lave eks. de vaser, som jeg fik lavet. Se billederne nedenunder.

Som I også kan læse fra indlægget her, så skulle mine ting tørre i to-tre uger for derefter at skulle glaseres og brændes. Det er derfor først nu her, at jeg har modtaget det og I kan nok godt regne ud, at jeg har været meget spændt på, om det nu ville holde under hele tørringsprocessen samt den efterfølgende brænding, især fordi jeg havde lavet så mange små detaljer på vaserne, som måske godt kunne risikere at falde af. Heldigvis så overlevede det hele, Af hjertet tak du kære ovn.

Det er virkelig dejligt, at det hele kunne blive færdigbrændt herop til jul, for som I nok kan se, så fik jeg også lavet lidt juletræspynt, som jeg tænker skal op på vores juletræ i år. Derudover tror jeg også, at der falder lidt til julegaver ud til familien. Det hører sig jo til med hjemmelavede julegaver, når man i hvertfald hedder Helena.

Hvad med dig, laver du også hjemmelavede julegaver?


Mine tre vaser som jeg allerede har kastet min egen kærlighed til, de bliver nok, ja undskyld kære familie, ikke givet væk i julegave. Juletræspynt som helt sikkert kommer op på juletræet i år.

Lidt forkellige øreringe og ørestikkers til de søde veninder.Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg bliver altid super glad, når du gider at ligge en kommentar på mine indlæg.