mandag den 26. oktober 2015

Regnbuens strikkede ponchoer - Kids month strik til de unge

Jeg havde egentlig ikke regnet med, at jeg skulle lave et indlæg for Kids month strik til de små, men da jeg stod her i morges og skulle til at tage tøj på, opdagede jeg, at jeg jo havde alle mine strikkede ponchoer, som jeg synes fortjener et lille indlæg her i denne uge. Jeg må jo nok blank erkende, at jeg ikke har lavet så meget, hvad det angår at strikke, men lidt er det dog alligevel blevet til med de her ponchoer.
 Ja, jeg ved selvfølgelig godt, at det skal være strik for de mindste her i Kids month, men det gode ved netop de ni ponchoer, som er vist på billede et er, at de kan strikkes til lige nøjagtig den størrelse dit barn er. Det handler nemlig bare om, hvor mange masker du slår op til at starte med. De er strikket i perlestrik på pind nr. 7 i Eskimogarn, hvilket er en af mine favorit garnarter, da den netop er super varm og rigtig brugbar her til efteråret og vinteren.

På billede to, tre, fire og fem ser I også et par ponchoer, disse er dog bare strikket i ret strik og perlestrik efter dette mønster, som jeg har fundet på Drops.dk
Det er også et meget let mønster, som er let og lige til, hvis du som jeg er nybegynder indenfor strikning, men alligevel gerne vil prøve at udfordre dig selv en lille smugle.

Jeg elsker at have mine ponchoer på og her i vinterhalvåret går der næsten ikke en dag, hvor jeg ikke tager en ud fra klædeskabet, de varmer bare en så dejligt i denne  kolde tid, vi efterhånden er ved at gå i møde.1 kommentar:

  1. Wauw, du har mange ponchoer! Du har i hverrt fald en til enhver lejlighed :-D De er flotte!

    SvarSlet

Jeg bliver altid super glad, når du gider at ligge en kommentar på mine indlæg.