fredag den 22. maj 2015

Flere nyheder til børneværelset = pinsehygge

Lige nu arbejder jeg på en helt ny serie til børneværelset med fokus på drengene, dog kan pigerne selvfølgelig også godt være med, især giraftegningen der gumler på strå, se billedet nr 2, synes jeg nu godt kan pynte i i ethvert børneværelse. Drengeserien vil bestå af bl.a. en helikopter, traktor, flyvemaskine, luftballoner i to udgaver og senere hen kommer der også et skib og et tog.

Jeg arbejder også på en lille serie til pigerne, men er lidt i tvivl om, hvad denne serie skal bestå af. Jeg vil derfor blev glad, hvis du har nogle bud, det ville være super dejligt.

Ellers håber jeg, at I alle nyder pinsen, det gør jeg i hvertfald. I skrivende stund sidder jeg nemlig på min altan med solskin direkte ind på mine kinder, spiser jordbær og drikker kaffe, så er der bare dømt ferie for alle pengene. Resten af dagene skal bl.a. stå på hygge med lidt familie, venner og så selvfølgelig forberedelse til Upcomers designmarked, som jo er i næste weekend. 

Hvad skal du lave i din pinse? 


2 kommentarer:

  1. Super sej serie..... specielt er giraffens udtryk fantastisk.....

    SvarSlet
  2. De er super fine! :-)
    Du har faktisk ret - det er lidt sværere til pigeværelset. Men måske man kunne lave en sød prinsesse serie? :-) Lidt eventyr agtigt, måske.

    SvarSlet

Jeg bliver altid super glad, når du gider at ligge en kommentar på mine indlæg.