søndag den 12. april 2015

Patchworkbillede som fik sin æresplads efter 1 uge

Godt og vel en uge senere siden jeg skrev dette indlæg, har jeg fået færdiggjort mit patchworkcollagebillede og jeg må tilstå og sige, at det har været noget af et større klippearbejde, men også ret skægt at skulle finde de forskellige motiver i diverse ugebade og magasiner.
Jeg synes billedet passer rigtig fint til mine puder i sofaen og det burde vel egentlig hænge her ovenover, men som I nok kan spotte, så hænger mit store vægur der og det er desværre ikke lige sådan at flytte, så i stedet for har jeg hængt billedet henover mit kaver, hvilket jeg også synes passer rigtig fint.
 
Jeg har som tidligere nævnt fundet inspirationen over hos Frk.Hansen, en super kreativ pige, som I jo sikkert kender ellers vil jeg varmt anbefale jer at smutte forbi hendes blog.
 
Hvis du er på SU eller det generelt bare er småt med pengene, så er det et billigt projekt at gå i krig med. Det eneste der skal bruges er: magasiner og blade, lim eller dobbeltklæbende tape, skabelon til en rombe, karton, lineal, blyant, saks og så selvfølgelig en ramme til sidst. Enkle materialer som næsten er i alles hjem. 
 

 


2 kommentarer:

  1. Smukt billeder og et stort arbejde:-)
    Flot plads du har fundet til det og det passer sammen med dine kube-figurer.

    SvarSlet
  2. Tusind tusind tak Maria for dine altid søde ord

    SvarSlet

Jeg bliver altid super glad, når du gider at ligge en kommentar på mine indlæg.