torsdag den 9. april 2015

1, 2, 3, 4, 5 Jeg kan jo ikke lade være

Troede ellers at jeg lige skulle have en lille tegnepause, da mine efterhånden store samling af mapper til mine tegninger snart ikke kan rumme flere, men så tog det alligevel overhånd.
 
Jeg ved ikke helt, hvad jeg har med de der fugle, men de er i hvert fald kommet på endnu en, men denne gang dog kombineret med en kronhjort. Den er en del anderledes end mine tidligere fugle tegninger, men synes egentlig selv, at den er blevet ok, hvad synes du?
 
Derudover er det også blevet til en ulv i to udgaver, både en i vanlig stil sort/hvid, men jeg har også kastet mig ud i lidt farver, tro det eller ej, men det gjorde jeg altså, selvom det ikke sker så ofte. Jeg er egentlig blevet meget godt tilfreds med den, især farvespillet, som for øvrigt er lidt svært at gengive her på billedet, synes jeg giver en flot effekt..
 
Sidst men ikke mindst endnu et par zebrategninger, dog uden mønstre. Ja, jeg ved godt, at jeg efterhånden har lavet utallige af zebrategninger før, se blot her, men det tyder vidst ikke på, at jeg har fået nok.
 
Lige nu går jeg overvejer om, jeg skal sende nogle af dem med i næste hold sending til Navnetavle og print til hjemmet, hvor du jo kan købe nogle af mine tegninger til selv ud print, men jeg er stadig lidt i tænkeboks på om, hvilke det skal være.
 
Hvilke nogle synes du, kom gerne med din mening?
 
 
 
Du kan selvfølgelig til hver en tid også købe dem her hos mig trykt på kvalitetspapir.
Str. A4 135,-
Str. A3 175,-
3 kommentarer:

Jeg bliver altid super glad, når du gider at ligge en kommentar på mine indlæg.