tirsdag den 3. marts 2015

Mormorkunst øhhhh mener marmorkunst

For mig at se, så er marmor og ikke mormor:-) kommet for at blive, i hvertfald lidt endnu. Igennem det sidste stykke tid, har jeg arbejdet på en lille serie af forskellige marmor-ting bestående af et par keyhængere, et par makeuppunge og en flettet taske alt sammen lavet af marmorstof og marmorpapir.
 
Stoffet har jeg været så heldig at finde i  Nettos spotvareafdeling og marmorpapiret købte jeg i Søstrene Grene lige inden jul.
 
Makeuptaskerne måler ca. 23 x 15 cm og er foret med kvalitetspladevat. Indeni er der lysegråt stof, som matcher til de grålige nuancer på forsiden. I toppen er der isyet grå og hvid lynlås.
Sælges for 165,-
 
Keyhængerne kan gå rundt om hovedet og har en passende længde ved halsudskæringen. Jeg har været så heldig at finde de sødeste hjertenøgleringe, som jeg synes er med til, at give keyhængerne det ekstra lille pif.
Sælges for 150.-
 
Den flettede clutch har jeg flettet ligesom alle mine andre efterhånden mange flettede tasker. Den måler ca. 19 x 14 cm og har en grå lynlås i toppen.
Sælges for 199,-
 
Jeg har før lavet ting med marmor bl.a. disse træeropbevaringskasser og collagebilleder og jeg tror såmendt ikke, at dette bliver det sidste.
 
Kom gerne med andre gode ideer til hvad jeg skal lave med marmorpapiret og stoffet, jeg er altid frisk på en ny udfordring:-)

2 kommentarer:

Jeg bliver altid super glad, når du gider at ligge en kommentar på mine indlæg.