søndag den 8. marts 2015

Livets træ nu i regnbuens farver, forår og sol over Aarhus

Jeg ved ikke om, I kan huske, at jeg for nogle uger siden viste jer denne serie af årstidstegninger bestående af 4 billeder samt et billede af Livets træ. I den forbindelse fik jeg en forespørgelse fra en kunde, som var blevet helt forelsket i min udgave af Livets træ og derfor ville høre, om jeg kunne tegne en til ham, dog med lidt justeringer. Jeg er jo ikke bleg for at sige nej til sådanne udfordringer til trods for manglende tid, men elsker jo bare sådanne tegneopgaver. Kunden kunne dog godt tænke sig, at få lavet roden symmetrisk samt at bladene på træet skulle falde i regnbuens farver oppe fra og ned. Et par sene aftenstimer ved tegnebordet og et par eller 10.0000 streger senere, ja så kom der denne udgave af Livets træ.
 
Jeg var lidt spændt på, om kunden ville blive tilfreds med resultatet, sådan har jeg det altid, når det er specialbestillinger. Mine kunder er nemlig bundet af købet uanset resultatet, når først de har bestilt. Måske nogle vil synes, at det er unfair, når nu de ikke har set det endelige resultat, men jeg ligger utrolig mange arbejdstimer i at sidde og tegne disse specialbestillinger og derfor vil jeg være meget ked af, hvis det så er spildt arbejde.
 
Heldigvis blev tegningen tryk i torsdags og afleveret fredag og jeg har heldigvis lige fået tilbagemelding på, at han var meget meget tilfreds med resultatet, så det var dejligt.
 
Jeg vil lige afslutte dagens indlæg med et par dejlige forårsbilleder fra weekenden, som bl.a. har budt på masser af dejlig over Aarhus og mine kinder.
 
Hermed ønsker jeg jer alle en dejlig uge.
 

 

 


1 kommentar:

 1. Vi synes det er et smukt livets træ og med fine små streger, det må have taget sin tid :-)
  Men tålmodighed er jo en dyd :-)
  Også super flotte sko du har og gode forårsbilleder.
  Forårs hilsner fra Maria & Tina
  "En verden af kunst"

  SvarSlet

Jeg bliver altid super glad, når du gider at ligge en kommentar på mine indlæg.