onsdag den 18. februar 2015

Kom indenfor i min stue

Som mange af jer sikkert allerede har spottet, så elsker jeg jo at sy puder og det kommer min sofa derfor til at lide under:-)
Der er dog tre farver som altid vil gå igen i mine puder og indretning, nemlig grå, sort og hvid. Ja, hvis man altså kan kalde det farver.
 
Samtidig vil jeg gerne have, at puderne skal passe til mit mosaikstuebord, som jeg for nogle år siden lavede samt mit stenskindstæppe, som jeg også er utrolig glad for. Det har jeg dog ikke selv lavet, men til gengæld får jeg rigtig mange henvendelser om, hvor det er købt og her kan jeg så roligt svare, at det desværre ikke sælges mere, jeg fik nemlig det sidste, de havde i Ilva for nogle år tilbage og de laver dem åbenbart ikke mere.
 
Mit klaver, som jeg i sin tid formåede at få løftet op på 3. sal takket være et par stærke flyttefolk, er jeg også super glad for. Jeg nyder virkelig at kunne sætte mig ved klaveret og spille, især når jeg bare skal slappe fuldstændig af og lade tankerne dagdrømme helt væk fra alt hverdagsras.
 
Mit yndlingssted i stuen er selvfølgelig min franske altan, hvor jeg hver aften nyder at sidde og sy, tegne og lave kreative projekter samtidig med, at jeg specielt om sommeren nyder synet af de mange smukke solnedgange. Det er nemlig så lækkert, at min altan ligger på den "gode" side, således at der kommer sol ind fra om eftermiddagen, når jeg kommer hjem fra arbejde og så hele aftenen.
 
I har måske allerede spottet, at jeg har et lille fjernsyn, men jeg ser rent faktisk ikke særlig meget TV. I stedet for bruger jeg tiden på at være kreativ, være sammen med mine veninder og familie. Selvfølgelig synes jeg, det er hyggeligt at se fjernsyn, især når jeg er kreativ, så kører det tit i baggrunden, men derfra til at have en hel biografsal der fylder hele ens stue, det er altså bare ikke mig.
TV-bordet er selvfølgelig også et, jeg selv har lavet af mosaiksten. Jeg havde nemlig for nogle år tilbage en hel dille med at lave mosaikborde ikke mindre end 8 stykker, er det blevet til. De står selvfølgelig ikke alle i min lejlighed, nogle er også blevet placeret ude hos mine forældre:-) Længe leve forældrenes store hus og mit barndomsværelse.:-)
 
Hvad med dig, hvordan bor du, med farver eller den sort-hvide stil?

 


 
  

2 kommentarer:

  1. Hvor bor du hyggeligt... :-) Jeg er nok til lidt mere farver, men uden det bliver for rodet, der skal være ro på... :-)

    SvarSlet
  2. Du bor rigtig fint:-) Tak for kigget - det er altid sjovt at se hvordan andre bor:-)

    Kh
    Anna

    SvarSlet

Jeg bliver altid super glad, når du gider at ligge en kommentar på mine indlæg.