lørdag den 17. januar 2015

Foråret er på vej til trods for, at vi kun er i januar

Til trods for at kalenderåret i skrivende stund kun siger d. 17. januar, ja så hersker der vidst ingen tvivl om, at vinteren har været ganske mild indtil videre. Det mærkede min mor og jeg især, da vi var ude at trave en god lang tur rundt ved Brabrandsøen i det smukkeste solskinsvejr her i eftermiddags, Til trods for at temperaturen kun stod på 4 grader, så kunne man alligevel mærke at solen varmede mine små frosne vinterkinder. I den ene grøftekant spottede jeg lige denne søde perlehyacint, som jeg simpelthen ikke kunne nænne at vise jer herinde.
Det er bl.a. disse små forårstegn, som gør livet værd at leve, især når man så tilbringer sin lørdag med verden dejligste menneske.
 
 
 
Hvad gør livet for dig værd at leve?

2 kommentarer:

  1. Åh de dejlig forårstegnets piller frem.
    Jeg elsker det:-)
    Kh Jonna

    SvarSlet
  2. Ja det er lid vildt, min bekymring går på at nu kommer frosten. I går klippede jeg mirabellegrene af træet i vores indkørsel, de stod med de smukkeste rosaknopper. Jeg elsker når de blomster, og alt er rosa. Men frosten kan snart komme til at gøre stor skade, fordi de står med så store knopper. Lad os håbe det går... :0)

    SvarSlet

Jeg bliver altid super glad, når du gider at ligge en kommentar på mine indlæg.