tirsdag den 16. december 2014

Mit juletræstæppe i aktion


 
Som jeg skrev og viste om i sidste uge, så fik jeg syet årets juletræstæppe til vores juletræ anno 2014. Efter jeg havde vist det frem både herinde og på Instagram, fik jeg en del henvendelser om, ikke jeg kunne sætte dem i produktion. Jeg var ærlig talt lidt i vildrede, om jeg skulle sige ja, for der er jo ikke længe til jul og når jeg samtidig går på arbejde, så er der ikke mange timer at gøre godt med.
Alligevel kunne jeg simpelthen ikke lade være med at sige nej, og produktionen af juletræstæpper gik derfor igang. Her i weekenden fik jeg så afsendt dem afsted og allerede i går, fik jeg dette fine billede ind af Rebekka, som var så glad for hendes nye juletræstæppe. Som I kan se, så havde hun allerede fået juletræet ind og pyntet så fint og stilrent, at jeg simpelthen måtte vise jer det her på bloggen.
Jeg har selvfølgelig fået lov til at bruge billedet af Rebekka her til bloggen.
 
Det er altid så dejligt og gør mig samtidig så glad, når andre er tilfredse med det, jeg har lavet til dem og jeg må da ærligt indrømme, at jeg er da lidt spændt på, om der de næste par dage kommer billeder ind på min indbakke med mine juletræstæpper i aktion. Mit eget må I lige vente med at se, da jeg skal holde jul ude ved mine forældre og derfor først kommer ud og skal hjælpe med at pynte det d. 23.

2 kommentarer:

Jeg bliver altid super glad, når du gider at ligge en kommentar på mine indlæg.