tirsdag den 2. december 2014

Julestjerner for alle pengene

Når nu datoen siger d. 3. december, så er det vidst på sin plads at vise lidt julestjerner frem her på bloggen. Det er egentlig nogle, som jeg allerede fik lavet her i starten af november, men jeg har ikke ville vise dem frem før nu, for hvis du spørger mig, så kan der altså hurtigt gå hen og blive for meget julleri, hvis man allerede starter i november. Men nu er vi endelig kommet ind i december måned, en måned som jeg bare elsker, især fordi jeg nyder at se de mange smukke julelys der lyser så smukt i hvert et vindue.
Nå tilbage til mine bordjulestjerner. Det var faktisk en ide, jeg fik nede på mit  arbejde, hvor vi skulle trykke og lave en stjerne ud af plexiglas, som kunne sættes sammen af to stjerner, så den på den måde kunne stå af sig selv. Jeg var helt forelsket i den og tænkte straks, at den måtte jeg da også kunne lave. Jeg tegnede stjernerne af, fik købt noget meget kraftigt pap og så var det ellers bare at gå i krig med alt det folie, som jeg med tiden har været så heldig at få med hjem fra arbejdet, når det alligevel bare skulle smides ud. Hurra for gratis goder.
De første jeg lavede skulle passe til min jubilæums-kahlervase og kobberlys, som står på mit sorte klaver. Jeg elsker jo kobber, så når jeg i forvejen havde noget kobberfolie liggende, ja så skulle det jo bruges.
Derefter blev det til to i marmor og to i noget guld-glimmer folie, så nu er der vidst dømt bordstjerner for alle pengene.
 

 
Ja og nu vi er ved stjerner, så vil jeg da også lige vise jer mine origamistjerner, som jeg lavede sidste år efter mange ihærdige you-tube kiggeri på nettet. Den sorte er solgt, men nr. 1 vil jeg gerne sælge, hvis du er interesseret i at få den hjem i din stue. Den sidste er kommet op at hænge i mit stuehjørne, så der emner efterhånden lidt af jul i min lejlighed her på Frederiksbjerg.
 


 
Er du også vild med stjerner

2 kommentarer:

Jeg bliver altid super glad, når du gider at ligge en kommentar på mine indlæg.