torsdag den 21. august 2014

Makeuppunge til salg

Så har jeg endnu engang fået syet lidt flere makeuppunge til samlingen og jeg må nok gå hen og tilstå, at jeg vidst ikke kan have flere herhjemme og har derfor besluttet, at sætte dem til salg.
Står du ikke lige selv og mangler en makeuppung, så har jeg gode erfaringer med at forære dem væk til en værtindegave eller blot en lille gave til dem man holder af, evt. ens veninder.
Alle taskerne er foret med kvalitetspladevat, som efterfølgende er blevet quiltet sammen. De har ligeledes alle sammen en matchende lynlås i toppen samt lille snor med trækugle i lynlåsen, så det på den måde er nemt et lyne tasken op og i.
De enkelte priser variere alt afhængig af taskens størrelse og stof.
 
Hvis du er interesseret i en af dem, så kontakt mig pr mail eller læg en kommentar.
 
 
Mål: Ca. 20 x 14 cm

Mål: Ca. 20 x 14 cm


Mål: Ca. 20 x 14 cm
 

Mål: Ca. 20 x 14 cm

Mål: Ca. 16 x 13 cm

Mål: Ca. 16 x 13 cm

Mål: Ca. 20 x 15 cm

3 kommentarer:

 1. De er simpelthen så fine. Jeg får endnu en gang lyst til at få gang i min egen symaskine - det lykkedes ikke sidst. "Englen" og jeg forsøgte at tråde den, og troede, at vi havde gjort det rigtigt - men da jeg sad alene og skulle til at sy, fungerede det ikke. Undertråden blev alt, alt for løs - og jeg aner ikke, hvad jeg skal gøre for at stramme den på den gamle symaskine, jeg har :(

  Knus og god weekend :-)

  SvarSlet
 2. Gudinde tak søde grine.
  Du må da bare igang med at sy, jeg kommer gerne og ser på din symaskine, mon ik det bare er en lille drillenisse der er på spil. Alternativet kan du jo sende den til Reperation, så er jeg i h ergsld uden tvivl om, at den bliver som ny.

  Også rigtig god weekend til dig.

  SvarSlet
 3. Undskylder lige for tastefejlene, skrev fra min iPhone. Pølsefingre kombineret med iPhone er ikke en god kombi. ;-)

  SvarSlet

Jeg bliver altid super glad, når du gider at ligge en kommentar på mine indlæg.