fredag den 25. juli 2014

Så fik vi sagt farvel

På denne smukke og varme sommerdag fik vi sagt farvel til min elskede mormor, som i en flot alder af 91 år døde i sidste weekend. Det var en rigtig smuk begravelse med familie, venner og bekendte, som var med til at sende hende godt afsted på en lang og smuk rejse.
Hun blev bisat i en lille by Storring ca. 25 km fra Aarhus, hvor hun i sine sidste dage, før hun kom på plejehjem, boede i et hyggeligt lille bindingsværkshus med stråtag. Min morfar, som døde allerede da jeg var 6 år, ligger nemlig også på den kirkegård, så det skulle selvfølgelig være ved siden af ham, at hun skulle ligge. Storring kirke er desuden en rigtig smuk kirke, som ligger på en fin lille bakketop med den fantastiske smukke udsigt over landskabet. Det er desuden også denne kirke min far og mor i sin tid blev gift i.
 
I skrivende stund er jeg sikker på, at hun allerede nu sidder oppe sammen med min morfar, far, farfar, farmor og fætter og mon ikke de alle sidder og kigger ned på min familie og jeg og følger med i alt, hvad vi foretager os.
 
På de sidste 3 år har jeg mistet 4 af mine nærmeste. Først min farmor, så min far, min fætter og nu min mormor, så de næste mange år, håber jeg altså ikke, at der er flere der lige falder bort, selvom man jo desværre ikke selv kan bestemme dette, men det ville nu være meget rart.
 
Ønsker jer alle en rigtig dejlig weekend.2 kommentarer:

  1. Hvor er det nogle smukke billeder fra en smuk begravelse! Dejlige minder om et elsket menneske. Jeg kondolerer.

    Jeg mistede selv min yngste lillebror for treethalvt år siden, og selvom jeg bærer minderne i mit hjerte, er billederne, bl.a. fra begravelsen, også gode at have, når/hvis behovet for at se dem opstår. Man kan mindes på mange måder, og det er dejligt, når en begravelse bliver smuk - både i nuet og i erindringen.

    SvarSlet

Jeg bliver altid super glad, når du gider at ligge en kommentar på mine indlæg.