søndag den 27. april 2014

Mit fristed

Selvom jeg har en dejlig lækker fransk altan i min lejlighed og hvor solen samtidig skinner ind hele eftermiddagen og aften, så hersker der vidst ingen tvivl om, at jeg nyder at komme ud til min mor og stedfars hus i Gammel Brabrand. De er så heldige at bo lige ved Brabrandsøen i smukke naturrige omgivelser med skov og søen blot få min. gang fra deres baghave. Min mor har altid elsket at plante blomster i krukker, hvilket da også tydeligt kan ses overalt på deres  terrasse. Jeg tror hun har det fra dengang min far og mor boede sammen på en stor bondegård, mit daværende barndomshjem, der havde de nemlig et økologisk gartneri, hvor der hvert år blev sået og plantet i krukker i stor stil.
 
Nå tilbage til det indlægget egentlig skulle handle om, nemlig Mit fristed. Jeg elsker jo som sagt min lejlighed og nyder at være i den, men når jeg kommer ud og besøger min mor og stedfar, så nyder jeg virkelig den stilhed og frihed der er ved alle de smukke omgivelser der hersker i deres have. Ikke nok med deres dejlige have, så har de en super lækker terrasse, hvor der er læ hele dagen og hvor solen skinner på lige fra morgen til aften. Det er virkelig et dejligt åndehul for mig at være, især fordi jeg finder roen ved at være sammen med min mor og stedfar. Der hersker vidst ingen tvivl om, at de er  to mennesker, som betyder utrolig meget for mig og efter min fars død, har min stedfar kommet til at betyde mere og mere for mig igennem årerne. Ikke at han ikke gjorde det før, men det at have en "far" i sit liv betyder i hvertfald utrolig meget for mig. Samtidig så ved jeg også godt, at han selvfølgelig aldrig går hen og erstatter min fars rolle, og det ønsker han selvfølgelig heller ikke, men vores bånd til hinanden er uden tvivl meget åbenhjertelig og jeg er mig så taknemmelig for, at min mor har været så heldig at have fundet ham og dele resten af sit liv sammen med.
 
Med disse ord, vil jeg blot lade billederne tale for sig selv og ønske jer alle en dejlig uge.
 

 
Har du også et sted, hvor du finder ro og hvile?

1 kommentar:

  1. Lækkert sted Helena, kan godt følge dig. Dejligt med alle de blomster og farver.
    Har det sådan hjemme ved mine forældre også. Kommer der desværre ikk så tit med Arb og familie har jeg nok at se til. Men har fundet det i min by også.

    SvarSlet

Jeg bliver altid super glad, når du gider at ligge en kommentar på mine indlæg.