lørdag den 15. februar 2014

Så rundede jeg de 26

Ja, jeg kan vidst ikke løbe fra, at jeg i fredags på valentinsdag rundede de 26 år, puha nu nærmer jeg mig snart de 30, som tiden dog går. Heldigvis føler jeg mig nu stadig ung, så det at blive kaldt kvinde, ligger mig nu stadig lidt fjernt. :-)
 
Jeg havde bare en super dejlig dag med alt hvad det indebærer. Formiddagen var jeg desværre indkaldt til møde på jobcentret, og det kan man jo ikke lige aflyse, så det gik det meste af formiddagen og middagen med. Derefter tilbragte jeg resten af dagen med min dejlige familie. Vi var bl.a. ude at bowle og tro det eller lad være, men til trods for min bitte størrelse, så formåede jeg alligevel at lave strikes op til flere gange. Bagefter spiste vi den berømte grillbuffet oppe i den tilhørende restaurant. Jeg var lidt spændt på, hvordan maden ville være, men til min store overraskelse så var det virkelig lækkert. Der var alt hvad hjertet kunne begære. Kæmpe salatbar med bl.a. ærter, cherrytomater, gulerødder, majs, forskellige nødder og kerner, fetaost, peberfrugt, champignon, grillede rodfrugter, melon, druer og dertil var der 7 forskellige dressinger. Derudover var der selvfølgelig en masse forskelligt kød, spiser jo ikke kød, så helt præcis hvilken slags kød, kan jeg desværre ikke lige nævne. Dertil var der også lækkert brød, stegte kartofler, endda tarteletter, forskellige slags marinader, nachos, laks rørt sammen med noget hytteost og sidst men ikke mindst var der til dessert også selvvalgt is med chokoladesovs. Det var heldigvis ikke så skræmmende for mig at spise ude, selvom jeg forinden havde været lidt nervøs, men så længe de havde buffet og en dejlig salatbar, så var det egentlig ganske trygt.
Jeg vil helt klart anbefale andre, at prøve sådan en gang Bøf og Bowl, som de vidst kalder det og hvis man så oven  i købet kommer på sin fødselsdag, så får fødselaren det gratis. Det er da bonus.
 
Super lækre gaver fik jeg skam også til trods for, at jeg faktisk ikke havde ønsket mig det helt vilde i år. Bl.a. kan nævnes: Loftlampe fra Normann, vase fra Finnsdottir, endnu flere Kahlervaser til samlingen, er jo efterhånden blevet helt forelsket i Kahler, Fermliving vasketøskurv, selvom jeg faktisk havde overvejet at sy sådan en selv, men vælger nu alligevel at beholde den, for jeg er faktisk blevet rigtig glad for den samt lidt penge. Så det var alt i alt en super dejlig og ikke mindst begivensrig dag. Lagde i for resten til hvor smukt vejret var på denne dag? Solen skinnede i hvertfald det meste af dagen her i Aarhus.
 
Vil i øvrigt gerne takke for alle de sødeste hilsner jeg har fået både herinde, på Instagram og på min Facebookside. Det har virkelig varmet at læse alle jeres dejlige lykønskninger.
 
 
 


 

Undskyld billedkvaliteten, men der var godt nok dårligt lys inde bowlinghallen.

Ønsker jer alle en dejlig søndag.2 kommentarer:

  1. Dejligt at høre, at du havde en god dag. Da jeg var yngre, bestilte vi faktisk tit Bøf og Bowl til min og mine søskendes fødelsdage. Jeg husker det også som gode oplevelser :-)

    SvarSlet
  2. Det lyder hyggeligt, har ikke bowlet i årevis.

    - Anne

    SvarSlet

Jeg bliver altid super glad, når du gider at ligge en kommentar på mine indlæg.