søndag den 19. januar 2014

Savnet af min far, nu 2 år

Det er i dag præcis 2 år siden, at jeg desværre gik hen og mistede min far. Han døde desværre i en alt for ung alder, hvis du spørger mig, men samtidig så levede han et hårdt liv de sidste år, så det var nok også det bedste for ham at få fred. Jeg vil altid mindes tilbage på de gode stunder, jeg havde med ham, ikke mindst vores sidste ferie sammen på Las Palmas, som jeg også har skrevet om i dette indlæg. Det var en helt ubeskrivelig dejlig ferie og den vil altid stå klart i mine erindringer om min far. Jeg sad og kiggede lidt i gamle billeder og film fra vores tur, og så faldt jeg lige over to små filmklip af et delfinshow, som vi sammen oplevede på Las Palmas. Det var virkelig en fantastisk oplevelse at se sådan et show, især fordi jeg aldrig har set delfiner, ud over de gange jeg har været på Nordsømuseet.
Får du muligheden for at kunne opleve sådan et show, vil jeg helt klart anbefale det, det er uden tvivl en oplevelse for livet.
 
Jeg har desuden fundet lidt billeder frem fra min fars unge dage, et billede fra min konfirmation, hans gravsted og lidt billeder fra den sidste ferie.
 

Dette billede er fra min konfirmation
 
Fra hans unge dage
 
Lidt billeder fra vores tur på Las Palmas


 
Videoklip fra delfinshowet
 
 
 
 
Ønsker jer alle en dejlig mandag.
2 kommentarer:

  1. Sender dig mange tanker.. Jeg ved at det er svær dag.. den bringer så mange gode minder frem, men minder også om, hvor skrøbeligt at livet er.. Godt at du husker de gode ting.

    knus

    SvarSlet
  2. Tusind tak, ja det gælder nemlig lige præcis om at mindes tilbage på de gode stunder. Livet skal jo gå videre alligevel.

    SvarSlet

Jeg bliver altid super glad, når du gider at ligge en kommentar på mine indlæg.