lørdag den 18. januar 2014

2014 udfordring med tegning og lidt om at gå fra SU til dagpenge

 
 
Først og fremmest tusind tak for alle jeres søde hilsner fra forrige indlæg. Det varmede så inderligt at læse alle jeres søde kommentarer.
 
Jeg er blevet inspireret fra Anna med bloggen LaRaLiL til at tage en udfordring op for år 2014. Anna har valgt at udfordre sig selv med at skulle sy en kjole for hver måned, og jeg tænkte derfor, at jeg også ville udfordre mig selv med et kreativt projekt for hver måned. Og hvad ville da ikke være mere oplagt end at tegne en ny tegning for hver måned, når nu jeg alligevel er så vild med at tegne.
Min udfordring skal derfor være, at jeg for hver måned tegner mindst en tegning, og jeg kan allerede nu vinge denne måneds udfordring af med denne tegning, som jeg netop synes beskriver mit indre hoved lige nu.
Jeg er knap nok kommet over min bacheloreksamen før der er en masse nye ting, som skal udfyldes og indmeldes. Det her med at gå fra SU til dagpenge kan nemlig være ret så forvirrende, og jeg vil da ikke være bleg for at indrømme, at det kan være noget stressende, fordi jeg jo gerne vil gøre det ordentlig og på den helt rigtige måde, så jeg er sikker på, at kunne få mine dagpenge. Men hold fast hvor er der mange papirer der skal registreres og udfyldes før man endelig kan modtage sine dagpenge og ikke nok med det, så skal der jo også skrives og laves en masse ansøgninger på jobnet. Så tro mig, det at gå ledig kan jo næsten være et fuldtidsarbejde i sig selv. Er jeg alene om denne holdning eller er der flere der kan nikke genkendende til det?
 
Hvis du forresten også har lyst til at tage en udfordring op her i år 2014, er du mere end velkommen til at skrive en kommentar under dette indlæg evt. med et link til din blog. Det kunne nemlig være lidt sjovt at se hvilke udfordringer der ellers bliver lavet her i år. Det behøver nødvendigvis ikke være kreative projekter. Det kan også være emner som vægttab, inspiration til mad, bøger mm.

7 kommentarer:

 1. Jeg nikker genkendende.. men det er fra den anden side.. for jeg arbejder i en A kasse, så jeg ved udmærket godt hvor mange ting der skal være styr på, for at få dagpenge..

  pøj pøj i jobsøgningen.. håber at der hurtigt er bid

  SvarSlet
 2. Ja som ufaglært på dette område må jeg ærligt erkende, at det kan være noget kompliceret, men mon ikke jeg finder et job på sigt, jeg kan jo kun have lov at håbe.

  SvarSlet
 3. Aller først STORT tillykke med den nye titel som pædagog. Godt gået!
  Jeg er også hoppet med på udfordrings-dillen, men mit valg faldt på strik. Jeg er helt håbløs til at tegne, så jeg vil glæde mig til at følge med hos dig og se, hvad du får fremtryllet :)

  SvarSlet
 4. Mange tak Irene.
  Vil glæde mig til at følge din strikkeudfordring, især når jeg ikke er den største strikker. Vi har vel allesammen vores små talenter, så jeg glæder mig meget til at følge hver Og en herinde i blogland og måske også på IG.

  SvarSlet
 5. Jeg elsker den tegning! Netop, fordi der er symbolik i den - det er jeg helt vild med, som du jo nok ved :-)

  Jeg kan vist godt hoppe med på minimum en tegning om måneden - intet problem. Men link til min blog, behøver du vist ikke :-)

  SvarSlet
 6. Jeg kender desværre også til det at gå fra SU til dagpenge det er utrolig hårdt og der er meget at holde styr på. For mig var det utrolig hårdt psykisk fordi man skriver og skriver ansøgninger og får mange afslag, følte faktisk jeg fik flere end jeg søgte. Jeg valgte efter næsten 2 år som ledig at læse videre, og det er også en udfordring at gå fra dagpenge til SU. Jeg håber du snart får et job, jeg synes det er super at du sætter en udfordring som ikke har noget med jobsøgning det er nemlig meget vigtigt at alt i ens liv ikke handler om ens jobsituation

  SvarSlet
 7. Jeg er på revalidering så dagpenge ved jeg ikke så meget om, men min veninde har tilgengæld sygt mange problemer med det. Det er mega ærgerligt.
  Fin tegning. Fint beskrivelse af en adhd hjerne btw ;)

  SvarSlet

Jeg bliver altid super glad, når du gider at ligge en kommentar på mine indlæg.