søndag den 22. december 2013

Årets sidste julestjerne

Jeg havde egentlig sagt til mig selv, at jeg ikke ville folde flere origamijulestjerne i år, men så var det at min kære kusine blev forelsket i den seneste stjerne, som jeg har vist frem. Jeg måtte derfor lige igang igen, hvilket jeg selvfølgelig heller ikke havde noget imod, jeg elsker jo at give og lave til andre. Til afveksling fra den tidligere, så ønskede min kusine  den i lidt mindre udgave, så dette ønske skulle hun selvfølgelig have opfyldt.
 
 
Hermed vil jeg også ønske jer alle en dejlig og velsignet jul, og jeg håber, at i får en dejlig og ikke mindst fredfyldt juleaften med alt hvad det indebærer af samvær med familien, god mad, gaver og ikke mindst julehygge.

2 kommentarer:

  1. Jeg sidder og bliver helt sentimental af at læse dit indlæg. "Årets sidste julestjerne". Tænk, at året snart er forbi, og tænk, at det allerede er jul i overmorgen. Det er ret vildt, synes jeg. Jeg håber, du får en rigtig, rigtig dejlig jul <3

    SvarSlet
  2. Ja det kan jeg faktisk godt forstå, men tror desværre ikke der bliver røstet flere ud af mine hænder for i år, men det er jo også blevet til hele 4 stks.

    Og ja ret vildt at tænke på, at det allerede er i overmorgen at julen står for døren, synes også december måned bare er fløjet afsted.

    Ønsker også dig en glædelig jul søde Krokodullen.

    SvarSlet

Jeg bliver altid super glad, når du gider at ligge en kommentar på mine indlæg.