søndag den 3. november 2013

Søndagshygge

Når det er sådan et gråt og regnfuld efterårsvejr, så er det heldigvis en rigtig god undskyldning for at kunne lune sig indendøre på sådan en fredfyldt søndag. Nyde at de mørke tider med ild i pejsen, musik i ipoden og ikke mindst min store beskæftigelse de kreative sysler.
Som I kan se på billederne er denne søndag bl.a. blevet brugt på patchworksyning, tegning, formet cernitfigurer til øreringe og sidst men ikke mindst påbegyndt syning af endnu en flettaske.
 
Hvad har I brugt jeres søndag på?
 6 kommentarer:

 1. Årh, jeg elsker de papirer med gammel tekst, som du har flettet med på det sidste billede. Jeg finder selv sådanne bøger i genbrug, og dem, jeg kan nænne at klippe i, bruger jeg i mine tasker.
  Igen er jeg virkelig imponeret over din tålmodighed og din præcision i forhold til syning. Du er simpelthen så dygtig til det, du laver!

  Knus og tanker <3

  SvarSlet
 2. Hyggeligt, min søndag har budt på hyggelig familiefødselsdag, en tur i fakta og nu lidt tøjvask, afslapning + en kop varm kakao, det er ikke dårligt (:

  - Anne

  SvarSlet
 3. Det lyder også som en rigtig dejlig og hyggelig dag.

  SvarSlet
 4. Min søndag (som alle andre søndage) er tilbragt med arbejde ;-)

  SvarSlet
 5. Krokodullen mange tak, vil lige sige at det jeg er ved at sy bliver syet i hånden, bare så du ikke går og tror, at det er noget jeg har syet på maskine.
  Ja, jeg er også vild med den gotiske skrift, det bliver så fedt i flettaskerne.

  SvarSlet
 6. Sikke en masse du når. Jeg er vild med dine tegninger.

  SvarSlet

Jeg bliver altid super glad, når du gider at ligge en kommentar på mine indlæg.