tirsdag den 19. november 2013

Grafiske juletegninger

Nu nærmer julen sig inden længe, så det er da vidst okay at begynde af vise lidt juleting frem herinde på bloggen. Jeg kan allerede se, at der er flere af jer som er begyndt, så det er vidst okay. 

Jeg har i de sidste par uger fået tegnet lidt flere grafiske tegninger, og da vi som sagt snart nærmer os december måned, tænkte jeg derfor, hvorfor ikke tegne nogle grafiske juletegninger. Det er derfor blevet til hele 5 stks, som både indbefatter julekugle, juletræer med og uden julelys og en julestjerne. Jeg er især vild med julekuglen og jeg overvejer kraftigt at få dem forstørret ned, så jeg kan lave små til- og frakort til alle mine julegaver i år. Tror I ikke det vil blive fint?

Overvejer lidt, hvis de skulle blive fine, at sætte nogle af dem til salg, vil der være stemning for det?Husk for resten min Give away, hvor du kan vinde lækre prints fra Sabine Skafsgaard10 kommentarer:

 1. Det er da en rigtig god idé at bruge dem som til og fra kort i mindre udgave :-) Jeg plejer også selv at lave til og fra kort til mine julegaver - det er så hyggeligt og dejligt personligt.

  SvarSlet
 2. Ja det synes jeg nemlig også
  Håber bare at tegningen kommer til sin ret selvom det bliver formindsket ned.

  SvarSlet
 3. Som altid meget smukke tegninger. Er vild med både julekuglen og de to øverste juletræer. Tror de vil være smukke som til-og-fra-kort :) kh Pia

  SvarSlet
 4. Tak Pia. Ja, julekuglen er nok også min favorit, tror helt bestemt at jeg vil lave dem til til- og frakort.
  Håber ellers du har det godt.

  SvarSlet
 5. Du er da fuldstændig fantastisk :)

  SvarSlet
 6. Nu fandt jeg vist endelig en måde hvorpå jeg har mulighed for at kommentere på din blog.
  Jeg kan hverken på ipaden eller den stationære med Chrome eller Firefox.
  Men det virker til at jeg kan med Explorer, nu må vi se om den når frem :)
  Det er underligt hvis det kun er mig der har problemet.

  Nå, jeg ville egentlig bare skrive at jeg synes dine tegninger er vildt flotte. Rigtig god idé at bruge dem som til-og-fra kort. Så kan folk jo gemme dem og putte dem i en lille ramme, eventuelt :)
  Og for min skyld kan du sagtens begynde at jule allerede nu.
  Men det har du vist også set at jeg allerede er igang med ;)

  SvarSlet
 7. Dejligt du endelig har fundet en måde hvorpå, du kan kommentere herinde. Det er da lidt underligt, for det virker til, at det kun er dig der har problemer med det.

  Tak for komplimenten til mine tegninger, det varmer altid i hjertet at høre, at andre synes om det man trods alt bruger mange timer på.

  SvarSlet
 8. Jeg har det godt, men har lidt (for) travlt med arbejde, syning til julemarked og får derfor slet ikke læst til min undervisning.. Men fra næste weekend vender det ;) Håber også du har det godt :D

  SvarSlet
 9. Dine tegninger er bare så flotte. Julekuglen er min favorit ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak Tanja,, tror også julekuglen er min favorit.

   Slet

Jeg bliver altid super glad, når du gider at ligge en kommentar på mine indlæg.