fredag den 20. september 2013

I dag ville min far have fyldt 57 år

Til trods for en vellykket eksamen i går, sidder jeg nu alligevel med små stik i hjertet og en sorg, som altid vil være hos mig. Som nogle måske allerede har læst i dette indlæg, så mistede jeg jo min far for lidt over 1 1/2 år siden. I dag ville han have fyldt 57 år, og jeg har derfor været oppe på hans gravsted og ligge en lille krans og ønske ham tillykke med dagen. selvom jeg selvfølgelig har vænnet mig til, at han ikke er her mere, så vil han nu altid have et stort plads i mit hjerte og sorgen over at have mistet ham, vil altid ligge så dybt inde i mig. 
Han var en far som virkelig betød alt for mig, men samtidig ved jeg også godt, at han til sidst ikke kunne overskue livet og derfor var det bedste for ham desværre, at forlade os på denne smukke jord. Jeg ved dog, at han har det godt, der hvor han er nu, men derfor vil savnet til ham altid være der især på disse mærkedage. 
 
               


               
 
Ønsker jer alle en rigtig dejlig weekend.


6 kommentarer:

 1. Smukke ord om en savnet far.... Mange tanker herfra...

  SvarSlet
 2. Som Heidi skriver, er det meget smukke ord. Jeg bliver helt rørt. Og sikke et smukt gravsted. Jeg er sikker på, at han sidder et sted og er stolt af dig<3

  SvarSlet
 3. Dit blog-indlæg rørte mig. Jeg har selv været tæt på at miste min far, og den omgang han var igennem har gjort ham 10 år ældre. Jeg tog derfor beslutningen om at flytte fra mit elskede København og tilbage til fyn, hvor jeg er fra og hvor mine forældre og søskende bor. Det har jeg ikke fortrudt, for nu ser jeg jo dem alle mere. Jeg går stadig i evig angst for at han skal dø, men jeg har jo ingen kontrol over det. Jeg prøver bare at snakke så meget som muligt med ham, se ham så meget som muligt. Man tror at ens forældre er udødelige indtil den ene ligger med en kraftig dobbeltsiddet lungebetændelse og en blodprop i hjertet, og bruger alle kræfter på at trække vejret. Og man er jo sin fars lille pige uanset hvor gammel man er.

  SvarSlet
 4. Tak fordi du deler din omsorg. Ja det er aldrig let at miste eller i dit tilfælde være tæt på at miste den som man er kær. Jeg synes, at det var et godt valg, at du flyttede fra Kbh til Fyn, man ved jo inderst inde ikke hvor længe man har sine forældre.

  SvarSlet
 5. Jeg vil kontakte dig snarest

  SvarSlet

Jeg bliver altid super glad, når du gider at ligge en kommentar på mine indlæg.