søndag den 4. august 2013

Mine broderier

Helt tilfældigt takket være Frk. Smed, der netop stod og skulle se allle mine broderier, som jeg har lavet op igennem årerne, fandt jeg ud af, at næsten alle billederne var blevet slettet. Rigtig øv at skulle til at oploade dem alle igen, men jeg er nu ret så stolt af dem hver og en, og nogle af dem har også kostet mig over et ½ års arbejde, så derfor ville jeg da heller end gerne bruge min søndag aften på at få oploadet dem igen.
Som I nok kan se, så er jeg meget fasineret af savannahdyr. Jeg synes simpelthen, at de er så flotte af natur og deres farver er så smukke, at de ikke kan sammenlignes med noget andet. De fleste af mine færdige broderier monterer jeg på puder og enkelte bliver også syet på tasker. Jeg kan nemlig godt lide, at man efterfølgende kan få glæde og brug af sit arbejde, når nu man har lagt så mange timer i det. Og så skal jeg da heller ikke være bleg for at røbe, at jeg synes, det er lidt oldnordisk at have hængende på væggen. :-)
 
Så her får I lige et gensyn, og til jer der endnu ikke har set dem, så rigtig god fornøjelse.
 14 kommentarer:

 1. Hold da op Helena, det er vildt imponerende... Min mor ville elske de puder. Hun har et eller andet med tigere :)

  SvarSlet
 2. Mange tak Helle, ja det er da blevet til et lille udpluk, efterhånden som årerne er gået. Kan godt forstå din mor er vild med tiger, det er jeg, som du jo også kan se også :-)

  SvarSlet
 3. Det er jo imponerende! Flot arbejde!;)

  SvarSlet
 4. Wauw, og jeg som troede, at jeg havde set dem allesammen før - det havde jeg så ikke! Du har godt nok lavet mange. Det er meget imponerende - de er vildt flotte!
  Jeg har faktisk selv det med englen til at ligge. Fik det af min mor en af de gange, jeg blev indlagt i Risskov, men jeg lavede en fejl i himlen i øverste hjørne, og så opgav jeg at lave videre på det. Det blev for besværligt at tælle, når jeg skulle huske at indregne den fejl hver eneste gang. Så det ligger stadig i min puff her i stuen, hvor mange af mine kreative ting ligger, hvor kun et lille hjørne er broderet ;-)

  SvarSlet
 5. Nej hvor er det imponerende, har du selv tegnet/designet dem ?

  SvarSlet
 6. hold da fest du er god :-) og der ligger mange timers arbejde i de billeder

  SvarSlet
 7. Tusind tak allesammen og ja der ligger mange timers arbejde, men timerne har været det værd.

  SvarSlet
 8. Gitte jeg kan desværre ikke prale med, at jeg har tegnet og designet dem, men broderet hver et sting kan jeg stå indenfor.

  SvarSlet
 9. Hvor er de flotte, jeg får helt lyst til at brodere igen, det er så hyggeligt og afslappende at sidde med:-) Jeg kan godt se, at dine motiver er noget mere cool, end dem jeg tidligere har kastet mig over. Jeg synes bare, at blomstermotiver er så smukke, men det er godt nok op af bakke at få det brugt til noget uden at det bliver totalt farmorstil:D

  SvarSlet
 10. Krokkodullen ja jeg tror, at der var sket en fejl, for troede faktisk at alle mine broderier lå på bloggen, men i går fandt jeg ud af, at de åbenbart var blevet slette. Jeg kunne i hvertfald ikke finde dem. Derfor ville jeg da lige lave en samlet oversigt over dem alle, og ja med tiden er det blevet til en del.
  Jeg kan godt forstå, at du kan have svært ved, at gå igang med at brodere motivet med englene, når nu du har startet med at lave en fejl, så kan det være rigtig svært at skulle rette op på, og alternativet er jo nok, at skulle sprætte det hele op, hvilket jo tager lang tid.
  Jeg lavede faktisk dette englebroderi til minde om min farmor. Hun var nemlig vildt fascineret af engle og elskede også at male dem. Mener faktisk at jeg har lavet et indlæg om hende, hvori jeg har beskrevet, hvilken inspirerende og ikke mindst spændende kvinde hun var. Måske er det fra hende jeg har mine kreative interesse, hvem ved;-)

  SvarSlet
 11. Alle de kreative evner du har. Min mor og mormor var også gode til at broddere, jeg selv prøvede det da jeg var yngre, men det var for vanskelig med mit dårlige syn

  SvarSlet
 12. Jeg ville dø hvis det var mig der havde alle de tiger er helt skudt i dem :-)

  SvarSlet
 13. Hvor får du dine opskrifter fra?

  SvarSlet

Jeg bliver altid super glad, når du gider at ligge en kommentar på mine indlæg.