mandag den 12. august 2013

Det var så den Smukfest 2013

Et par dejlige musikfyldte dage er nu nået sin ende, og jeg er netop hjemvendt fra en super dejlig Smukfestival. Vi var desværre ikke så heldige med vejret i år, men det forhindrede nu ikke stemningen, tværtimod, og musikken blev der også hørt så rigeligt af. Bl.a. kan nævnes navne som Prince, gode gamle Thomas Helmig, Beth Hart, Tina, Saybia, Ruben og Knud, Magtens Korridor, Michael Learns To Rock, Kings of Lion, Noah, Brinck og sidst men ikke mindst Marie Key. Desværre skulle jeg arbejde lørdag aften, da Marie Key gik på, så jeg nåede desværre ikke at høre hele koncerten, hvilket jeg var rigtig træt af, men arbejdet skulle jo passes, og jeg kan også godt love jer for, at jeg fik gået mine anbefalede 10.000 skridt denne aften. Jeg siger jer, vi havde travlt, men lørdag aften siges det også at være den aften, hvor der er travlest, men heldigvis løb vi ikke tør for mad, hvilket vi har gjort nogle af de foregående år, så det var trods alt rart nok.

Jeg nåede desværre ikke at tage så mange billeder, men lidt skal I da ikke snydes for.Den berømte Smukfestbil med fine blomster.Man har vel kun det sjov man selv laver.Vi får os lige et velfortjent break efter at have snittet salat og frugt til den helt store guldmedalje.
Lidt af det frugt som stod på buffeen. Derudover var der sandwiches, pastasalater, vegetarretter, rissalat, forskellige blandede salater, samt en lun ret som varierede fra dag til dag. De dage jeg var på job, serverede vi kalkungryde med ris, karbonader med kartofler og sovs og korteletter i fad. Så tror da nok, at smukfestmedhjælperne blev mætte. Vi gjorde i hvertfald vores til at de kunne blive mætte.
Thomas Helmig gjorde det nu godt.Tak for i år Smukfest, vi ses forhåbetlig igen til næste år.

Nu kalder hverdagen igen min specialiseringsopgave skal skrives færdig, og så venter der en masse "dejlige" eksamner.


1 kommentar:

  1. Det lyder som en dejlig festival :-) Og flotte øreringe i dit nyeste indlæg :-)

    SvarSlet

Jeg bliver altid super glad, når du gider at ligge en kommentar på mine indlæg.